Η Cosmote καλωσορίζει το Spotify!

68

Η COSMOTE καλωσορίζει το Spotify, τη δημοφιλέστερη μουσική υπηρεσία στον κόσμο και προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της από τις 25 Οκτωβρίου, το SpotifyPremium σε προνομιακές τιμές και με δωρεάν streaming[1], για να απολαμβάνουν απεριόριστη μουσική. Με πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια, οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν να φτιάξουν το δικό τους μουσικό κόσμο, ό,τι και αν κάνουν όπου και αν είναι!

 

Με το SpotifyPremium, οι πελάτες της COSMOTE θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους playlistsκαι να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική με κορυφαία ποιότητα ήχου από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tabletτους, ακόμα και όταν είναι offline. Μπορούν, επίσης, να μοιραστούν τη μουσική τους στο Facebook, το Twitter, το blogτους ή μέσω e-mail, να ακολουθήσουν αγαπημένους τους φίλους και καλλιτέχνες, αλλά και να «αναθέσουν» στο Spotifyνα αναγνωρίσει τη μουσική που τους αρέσει και να επιλέξει γι’ αυτούς τραγούδια μέσω του SpotifyRadio.

 

Το SpotifyPremium θα παρέχεται αποκλειστικά στους συνδρομητές COSMOTEεντελώς δωρεάν για δύο μήνες[2]και με δωρεάν datastreaming. Μετά το πέρας της προσφοράς οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα προνομιακά προϊόντα της COSMOTE – που πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα- με χρέωση από 5€ το μήνα[3]. Οι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν το SpotifyPremium από το www.cosmote.gr/spotifyκαι www.whatsup.gr/spotify

 

«Το music streaming δεν είναι μόνο ένας εντελώς νέος τρόπος να απολαμβάνεις μουσική. Με το Spotify, οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο τον κόσμο της μουσικής χωρίς οποιαδήποτε ανάγκη για ψηφιακό χώρο αποθήκευσης. Και το να μοιράζονται μουσική με άλλους, δεν ήταν ποτέ ευκολότερο», αναφέρει σχετικά ο Δημήτρης Κουτσώνας, Διευθυντής InternetServices & BusinessDevelopmentτου Ομίλου ΟΤΕ.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί η συνεργασία μας με την COSMOTE δημιουργεί μια καταπληκτική μουσική πρόταση για το κοινό. Αυτή είναι μόνο η αρχή από μια σειρά πρωτότυπων ενεργειών που θα προσφέρουν μαζί η COSMOTE και το Spotify στην ελληνική αγορά», αναφέρει σχετικά ο Michael Abbattista, Global Head of Telecom/ISP Partnerships της Spotify.

 

Η COSMOTE, ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και στο χώρο της μουσικής, δίνει πλέον τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να φτιάξουν το δικό τους, μοναδικό, μουσικό κόσμο ό,τι κι αν κάνουν, όπου κι αν είναι!

 

[1] Μέχρι 31/01/2014

[2] Η προσφορά ισχύει για εγγραφές έως και 25/11/2013

[3] Στην τιμή των 5€ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ. Η κανονική χρέωση του Spotify Premium είναι 6,99€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.