Η Cosmote ήταν στη Lady Gaga!

73

Τη μοναδική συναυλία της LadyGaga, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που περίμεναν με ανυπομονησία τη μεγάλη ποπ σταρ να βγει στη σκηνή στο πλαίσιο της περιοδείας της «LadyGaga’sartRAVE: theARTPOPBall», την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου.

 

Η COSMOTEυποστήριξε ακόμη ένα σημαντικό μουσικό γεγονός, που περιείχε όλα τα συστατικά της επιτυχίας: καλή μουσική, ερμηνεία, εντυπωσιακά εφέ και χορογραφίες, όμορφες, συγκινητικές στιγμές. Πλήθος επωνύμων από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο παρακολούθησαν την LadyGagaνα ερμηνεύει περισσότερα από 24 τραγούδια στη σειρά και να προσφέρει ένα μουσικό πολυθέαμα, διεθνών προδιαγραφών. Άμεση ήταν και επικοινωνία της με το κοινό, αλλά και η εξιστόρηση προσωπικών βιωμάτων της, όπως ότι εργαζόταν σε ελληνικά εστιατόρια όταν ήταν έφηβη.

 

Τη συναυλία άνοιξε ο Άλεξ Καββαδίας, ο νικητής του διαγωνισμού του ανανεωμένου JumpingFish της COSMOTE, oοποίος προθέρμανε μουσικά το κοινό με τις επιτυχίες του, ανάμεσα στις οποίες και το τραγούδι με το οποίο διαγωνίστηκε στο JumpingFish, “ChildishDream”. Χιλιάδες από τους παρευρισκόμενους θέλησαν να δοκιμάσουν και τις πρωτότυπες δράσεις της COSMOTE, για να μπουν νωρίτερα … στο κλίμα της συναυλίας.