Η Cosmote έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία 4G tablets!

100

Τη μεγαλύτερη ποικιλία σε 4G Tablets στην ελληνική αγορά διαθέτει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, με συσκευές που ξεκινούν από 279,90€[1].

 

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζουν συνεχώς τη μεγάλη γκάμα των 4GTablets που διαθέτουν. Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να δουν, να συγκρίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες πολλών διαφορετικών μοντέλων, αλλά και να τα δοκιμάσουν επιλέγοντας εκείνο που τους ταιριάζει καλύτερα.

 

Τα Tabletsείναι εξοπλισμένα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, με διαφορετικές διαστάσεις οθόνης και με τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα της αγοράς. Επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internetαπολαμβάνοντας τις απίστευτες ταχύτητες που του εξασφαλίζει το 4Gδίκτυο της COSMOTE, να βλέπει HDvideosχωρίς καμία διακοπή, να κατεβάσει και να ανεβάσει μεγάλα αρχεία χωρίς καθυστέρηση.

 

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το 4GTabletτης επιλογής του φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, συνδυάζοντάς το με τα πιο κατάλληλα αξεσουάρ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr .

 

[1] Οι τιμές είναι ενδεικτικές.