Η Cosmote έφερε το HTC One M9, στα 769 ευρώ!

94

Το νέο HTCOneM9, ένα ακόμη κορυφαίο, υψηλής ποιότητας 4G+ Smartphone, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTEγια να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης με τις υψηλές ταχύτητες του 4G+ δικτύου της.

 

Το HTC One M9 ενσωματώνει μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών φτιαγμένη από Gorilla Glass 4, πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και υποστηρίζει λειτουργικό AndroidLollipop. Η 4MP UltraPixel κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό λαμβάνει περισσότερο φως και βγάζει selfies με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, ενώ η κύρια κάμερα είναι 20MP για επαγγελματικές φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας. Είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, με χειροποίητο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, σε διπλή απόχρωση και με στρογγυλεμένες άκρες. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ηχείο BoomSound, το οποίο βελτιώνεται με Dolby Surround, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HDVoice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμα και όταν έχει θόρυβο.

 

Επιπλέον, το HTCOneM9 υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+, που η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Το 4G+ παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps, ακόμη καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Η COSMOTE διαθέτει το 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

 

Το HTCOneM9 διατίθεται στα 769€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.