Η Canon εγκαθιστά γραφείο εκπροσώπησης στην Ελλάδα

36

 

Η Canon Europe, παγκόσμια ηγέτιδα στις τεχνολογίες εικόνας, ίδρυσε γραφείο εκπροσώπησης για τα καταναλωτικά της προϊόντα στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα υπέγραψε νέα σύμβαση διανομής με την Intersys.

Το νέο γραφείο εκπροσώπησης, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα, θα ισχυροποιήσει την θέση της Canon στην ελληνική αγορά και θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων. Η Intersys εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάθεσης στην Ελληνική αγορά.

Ο JanTon Prinsze, Director Distribution Channel, Consumer Imaging Group, Canon Europe, σχολίασε σχετικά:  «Με την ίδρυση του νέου γραφείου εκπροσώπησης στην Ελλάδα, στοχεύουμε να αναπτύξουμε άμεση σχέση με τους συνεργάτες του καναλιού για να επιτύχουμε την περαιτέρω ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς μας. Η Intersys εξακολουθεί να είναι στρατηγικός συνεργάτης για την Canon και συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες πώλησης, διανομής και υποστήριξης μετά την πώληση».

Η Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys, σχολίασε σχετικά: «Κατά την πολυετή συνεργασία μας με την Canon, η Intersys κατέκτησε κορυφαίες θέσεις για το brand τόσο στα μερίδια αγοράς, όσο και στην ικανοποίηση των πελατών. Η παρουσία του γραφείου εκπροσώπησης της Canon Europe στην Ελλάδα μάς επιτρέπει αμεσότερη και στενότερη συνεργασία για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.»

Για τα προϊόντα της Canon που ανήκουν στο Business Imaging Group (BIG), η Intersys συνεχίζει να έχει τον ρόλο του διανομέα για την Ελλάδα, διατηρώντας από το 1982 την ευθύνη για το marketing, τις υπηρεσίες και την υποστήριξη.