Η AMC μετονομάζεται σε Telekom Albania

104

Η αλβανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών AMC μετονομάζεται επίσημα σε Telekom Albania. Η εταιρεία αποκτήθηκε από την Deutsche Telekom όταν ο γερμανικός όμιλος τηλεπικοινωνιών αγόρασε τον ΟΤΕ το 2008.

Η Αλβανία γίνεται η 12η χώρα στην περιοχή δραστηριοτήτων της Deutsche Telekom που υιοθετεί το λογότυπο και την ονομασία της Deutsche Telekom (“Τ”). Κάτι που σημαίνει και διάθεση νέων υπηρεσιών για την πρώην AMC, όπως το LTE.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την αλλαγή στην εταιρεία τόσο στα φυσικά καταστήματά της όσο και στο site της Telekom Albania.

Η ανακοίνωση της αλλαγής του ονόματος της AMC συνοδεύτηκε και από εντυπωσιακές διαδραστικές εκδηλώσεις στην πόλη των Τιράνων, οι οποίες καλούσαν τους καταναλωτές να γνωρίσουν τις νέες υπηρεσίες αλλά και να “Συνδεθούν με την Ευρώπη!”, όπως είναι το σλόγκαν της Deutsche Telekom στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Ο Δημήτρης Μπλάτσιος, CEO της Telekom Albania, τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της εταιρικής αλλαγής λέγοντας πως “αυτή η απόφαση είναι σταθμός για την πορεία και την εξέλιξη της εταιρείας και μια μεγάλη επένδυση στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που προσφέρει η Telekom Albania. H Telekom Albania ξεκινά τη διάθεση 4G υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας έτσι στους καταναλωτές τη δυνατότητα για ασύλληπτες ταχύτητες mobile internet”. 

Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από την επίσημη παρουσίαση που έλαβε χώρα στα Τίρανα.