H Sony αλλάζει την οικιακή ψυχαγωγία

75

Η οικιακή ψυχαγωγία αλλάζει μορφή, με ήχο και εικόνα καλύτερα από ποτέ, στη νέα οικογένεια Blu-Ray HomeCinema και SoundBar, από τηSony.

Είτε ψάχνετε για ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου με πολλά χαρακτηριστικά, είτε ένα compact και κομψό SoundBar, τα φετινά μοντέλα προσθέτουν,επί τόπου,χάρηστο καθιστικό σας.Οι κομψές γραμμές του Sense of Quartz αποτελούν το σήμα κατατεθέν της φετινής σειράς τηλεοράσεων BRAVIA. Η νέα μοναδική τους εμφάνιση ολοκληρώνεται από τον εξαιρετικής ποιότητας ήχο και την εύκολη συνδεσιμότητά τους με online υπηρεσίες και άλλες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι.

Η ανάλυση 4Κ προσφέρει επίπεδα απόλαυσης, που ξεπερνούν τοHD

Μόλις δείτε την ποιότητα εικόνας σε αυτήν την τηλεόραση, μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Τα φετινά συστήματα οικιακού κινηματογράφου της σειράςNαναβαθμίζουν τη συλλογή των ταινιών σας σε ανάλυση 4Kμε εξαιρετικές λεπτομέρειες, για να τις απολαύσετε σε οποιαδήποτε τηλεόραση 4K.

Με τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τοFullHD, θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που μοιάζει με πραγματική, σαν να φέρατε το σινεμά στο σπίτι σας. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τρόπο να εξασφαλίσετε τη συλλογή των Blu-rayDisc™ σας στο μέλλον,όλα είναι έτοιμα για την αναβάθμιση στην πρώτη σας τηλεόραση4K.

Πιο ευκρινής, πιο ικανοποιητικός ήχος, με εξαιρετική καθαρότητα

Απολαύστε τον δυνατό, κρυστάλλινο ήχο, που γεμίζει το δωμάτιο, από το Blu-ray HomeCinema.Οι λεπτές και κομψές μονάδες ηχείων διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Magnetic Fluid της Sony. Χάρη στη χρήση του προηγμένου υλικού ferrofluid,που αναπτύχθηκε από τη NASAγια το διαστημικό της πρόγραμμα, αυτά τα καινοτόμα ηχεία προσφέρουν ήχο με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο αποκαλυπτικό – ακόμα και στα υψηλά επίπεδα έντασης.Θα ακούσετε τη διαφορά στους γεμάτους λεπτομέρειες διαλόγους, στην κρυστάλλινη μουσική και στα πλούσια, εστιασμένα μπάσα. Τα πίσω ηχεία surround, με το νέο σχεδιασμό τους, σας απαλλάσσουν από τον μπελά των καλωδίων, λαμβάνοντας ασύρματα τον ήχο από το βασικό σύστημα.

Χάρη στη λειτουργίαFootballαναβιώνετε τον ενθουσιασμό του γηπέδου με ήχο που κατακλύζει το δωμάτιο

Η νέα λειτουργίαFootballδημιουργήθηκε ειδικά για φιλάθλους,  και φέρνει τον παλμό του γηπέδου στο σπίτι σας.Χρησιμοποιώντας ακουστικά δεδομένα από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας σάς ταξιδεύει στη δράση – σαν να βρισκόσασταν στις κερκίδες.Με το άγγιγμα ενός και μόνο κουμπιούμπορείτε να διακόψετε τη φωνή του σχολιαστή, όποτε θέλετε, για να επικεντρωθείτε στη δράση του αγώνα, χωρίς περισπασμούς.Με τη λειτουργίαFootballείστε πάντα κερδισμένοι, όποιο σπορ και αν αγαπάτε, είτε πρόκειται για ράγκμπι, τένις ή αγώνες με μηχανές, επειδή μεγιστοποιεί την απόλαυσή σας.

Ακουμπήστε και ακούστε με το smartphone ή το tablet σας

Μην αφήσετε όλη αυτήν τη μουσική να παραμείνει «παγιδευμένη» μέσα στο smartphone σας ή στο tablet σας,μοιραστείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια με όλους. Απλώς, ακουμπήστε τοAndroidsmartphoneή το tablet σας με, με τεχνολογία NFC και Bluetooth®, στιγμιαία, πάνω στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή τοSoundBar.Η σύνδεσηBluetooth® γίνεται αυτόματα με την τεχνολογίαNFC, χωρίς να χρειάζεται να έχετε συσκευές σύζευξης ή περίπλοκες ρυθμίσεις.Στη συνέχεια, κάντεstreamingασύρματα σε κρυστάλλινη μουσική από την κινητή σας συσκευή, για να έχετε την τέλεια μουσική επένδυση στο πάρτι σας.

Η ακρόαση μέσω Bluetooth® βελτιώνεται από το Digital Music Enhancer της Sony, χάρη στις μοναδικές τεχνολογίες ήχου, οι οποίες αποκαθιστούν τις υψηλές συχνότητες που χάνονται στα αρχεία μουσικής, που έχουν υποστεί υψηλή συμπίεση.Η μουσική σας συλλογή ακούγεται πλέον, καλύτερα από ποτέ.

Για ακόμα περισσότερες εμπειρίες ψυχαγωγίας, συνδεθείτε με το WiFi

Το ενσωματωμένοWi-Fiσάς συνδέει με άλλες συσκευές στο σπίτι, αλλά και σε ένα συναρπαστικό κόσμοonlineπεριεχομένου και υπηρεσιών. Μπορείτε να κάνετεstreamingβίντεοHDκαι μουσικής από ένα υπολογιστή σε δίκτυο, για να απολαμβάνετε την υψηλή ποιότητα ήχου μέσα από τα ηχεία της τηλεόρασής σας, ή στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας.

Το Wi-Fi σάς δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε μία μεγάλη γκάμα online περιεχομένου από τη Sony και άλλα μεγάλα ονόματα στο χώρο.
Μια απλή εγγραφή στο Sony Entertainment Network σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε εκατοντάδες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές on-demand από την υπηρεσία Video Unlimited, ή να περιηγηθείτε μεταξύ εκατομμυρίων τραγουδιών και ραδιοφωνικών καναλιών, χωρίς διαφημίσεις, από την υπηρεσία Music Unlimited. Περιηγηθείτε στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες στη μεγάλη οθόνη, από την άνεση του καναπέ σας. Μπορείτε ακόμα να τα λέτε με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τοFacebookκαι τοTwitter, όσο βλέπετε τηλεόραση.

Κρατήστε τον έλεγχο με τοTV Side View

Ελέγξτε το Σύστημα Οικιακού Κινηματογράφου σας από τοXperiaTabletή τοXperiasmartphoneσας, με την εφαρμογήTVSideView.Με αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή (γιαAndroidήiOS) μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε σε καταχωρήσεις προγραμμάτων, να αναζητήσετε υπηρεσίεςonlineκαι, τελικά, να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο, σχετικό μεBlu-rayDisc™ ή με τις τηλεοπτικές εκπομπές, που παρακολουθείτε.Πρόκειται για μία εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, που θα σας ικανοποιήσει, και βρίσκεται, τόσο κοντά, στην άκρη των δακτύλων σας.

Η νέα γενιά συστημάτων οικιακού κινηματογράφου από τηSonyθα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Απρίλιο 2013.Το Surround Sound Bar HT-CT660 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Μάιο 2013.

 

Χαρακτηριστικά των συστημάτων οικιακού κινηματογράφου και Surround Sound Bar με μία ματιά

Σύστημα οικιακού κινηματογράφουBDVN9100W

Σύστημα οικιακού κινηματογράφου BDVE6100

Surround Sound Bar HT-CT660

 • Εξερχόμενη ισχύς 1000W
 • Ήχος surround 5,1 καναλιών
 • Ασύρματα πίσω ηχεία
 • Ηχεία μαγνητικού υγρού
 • Συσκευήαναπαραγωγής Full HD 3D/2D Blu-ray Disc™ /DVD
 • Ανάγνωση εξωτερικού σκληρού δίσκου
 • Bluetooth® και NFC
 • Sony Entertainment Network (συμπεριλαμβάνεταικαι streaming Live/3D)
 • Wi-Fi
 • Εφαρμογή τηλεχειριστηρίου TV SideView
 • Αναβάθμιση σε 4Κ
 • TRILUMINOS Colour

 

 • Εξερχόμενη ισχύς 1000W
 • Ήχος surround 5,1 καναλιών
 • Συσκευήαναπαραγωγής Full HD 3D/2D Blu-ray Disc™ /DVD
 • Bluetooth® και NFC
 • Sony Entertainment Network (συμπεριλαμβάνεταικαι streaming Live/3D)
 • Wi-Fi
 • Εφαρμογή τηλεχειριστηρίου TV SideView
 • TRILUMINOS Colour
 • Εξερχόμενη ισχύς 330W
 • Ήχος S-Force PRO Front Surround 3D virtual 5,1 surround
 • Bluetooth® και NFC
 • · Ασύρματο ενεργό subwoofer
 • Είσοδος 3xHDMI / Έξοδος 1xHDMI
 • Κορυφαίος σχεδιασμός σε μορφή εξαγώνου

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη SonyEurope, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sony-europe.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη SonyCorporation, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sony.net

Για την εξυπηρέτηση πελατών: 00800 4412 1496 για κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο και 211 1980 703 για κλήσεις από κινητό τηλέφωνο.