Για τα επόμενα 4 χρόνια η Super League αποκλειστικά στα κανάλια Novasports

92

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε αποκλειστικότητα τους αγώνες της SuperLeague μέχρι και τη σεζόν 2016-2017! Σήμερα, υπεγράφη στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής η επέκταση της σύμβασης της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους, μεταξύ των κορυφαίων αθλητικών καναλιών της χώρας, Novasports και της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου!

 

Η Nova αποτελεί τον βασικό αρωγό και στρατηγικό συνεργάτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου από το 1994 μέχρι σήμερα. Τα κανάλια Novasports με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία κοντά 20 χρόνων, αναδεικνύουν και προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, μεταξύ των οποίων και το πρωτάθλημα της Super League, που είναι αυτό που συγκεντρώνει το συντριπτικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων.

 

Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet, είπε μεταξύ άλλων: «Τα κανάλια Novasportsείναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ακόμη περαιτέρω με βάση το αμοιβαίο όφελος και των δύο πλευρών. Σε συνεργασία με τη SuperLeague θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες που κατεύθυνση έχουν την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Με την επέκταση της συνεργασίας μας μέχρι το 2017 εξασφαλίσαμε για τους συνδρομητές μας το δημοφιλέστερο αθλητικό περιεχόμενο και έτσι ο Έλληνας φίλαθλος θα συνεχίσει να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και στα δημοφιλέστερα αθλήματα μέσα από τα κανάλια Novasports

Εικόνες: Αριστερά, ο πρόεδρος της Super League κ. Γιάννης Μώραλης και δεξιά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet κ. Πάνος Παπαδόπουλος την στιγμή της υπογραφής της επέκτασης της συμφωνίας Nova – Super League για τα επόμενα 4 χρόνια.