Για πρώτη φορά ελληνική συμμετοχή στην Ε3 Expo 2015

75

Με κεντρικό μήνυμα “re:thinkcreativity”, τα μέλη του gi-Clusterθα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου ψυχαγωγικών και δημιουργικών τεχνολογιών & εφαρμογών, την ElectronicEntertainmentExpo (E3 EXPO – www.e3expo.com) στο LosAngeles, που φέτος πραγματοποιείται στις 16-18 Ιουνίου 2015 στο LAConventionCenter.

Στο SouthHall της E3 EXPO (περίπτερο #2459), εκπρόσωποι του Coralliaκαι των εταιρειών IntralotInteractive, Lazyland, Paspartu, Tamasencoκαι Trebbbleθα παρουσιάσουν τη δυναμική της χώρας σε έναν από τους πιο αναπτυσσόμενους τομείς της δημιουργικής οικονομίας. Κύριος στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των καινοτόμων προϊόντων των εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, προσεγγίζοντας απευθείας μεγάλες κοινότητες gamersκαι publishers καθώς και επενδυτές και στρατηγικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών που προσφέρονται συνολικά από τα μέλη του gi-Cluster, ενώ ειδικά οι εταιρείες που θα συμμετέχουν ως εκθέτες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις που έχουν αναπτύξει όπως προϊόντα mobile marketing ειδικά σχεδιασμένα για publishers, 2Dbrowser-basedMMORPG, καινοτόμους τίτλους ψυχαγωγικού λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής δημιουργικού περιεχομένου.

Η E3 ΕXPO είναι η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση της χρονιάς για τη βιομηχανία της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας. Κάθε χρόνο πραγματοποιείται στο Los Angeles και συγκεντρώνει παγκόσμιο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους της βιομηχανίας και το κοινό, συγκεντρώνει συμμετοχές κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο και καλύπτεται εκτενώς από τα διεθνή μέσα. Η αποστολή του gi-Cluster στην Ε3 EXPO 2015 εντάσσεται στη στρατηγική εξωστρέφειας του gi-Clusterγια τη διεθνοποίηση και την καλύτερη προβολή του ελληνικού κλάδου της δημιουργικής οικονομίας.