Για πρώτη φορά 3D εμπειρία on demand από το hol videoclub

95

Η hellas online, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία, απογειώνει την κινηματογραφική εμπειρία των συνδρομητών του hol videoclub, φέρνοντας δεκάδες 3D ταινίες σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα studios του Hollywood.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορέσουν για πρώτη φορά να απολαύσουν ondemand τις μοναδικές ταινίες της Universal Pictures, Warner Bros., και The Walt Disney Company σε μοναδική τρισδιάστατη εικόνα!

Ανάμεσά τους,μικροί και μεγάλοι μπορούν να δουν τις μοναδικές νέες κυκλοφορίες ‘300: Rise of anEmpire’, ‘Godzilla’, ‘CaptainAmerica: The WinterSoldier’, ‘Maleficent’, τις τεράστιες εισπρακτικά επιτυχίες ‘Pirates of the Caribbean: On strangerTides’,  ‘Tron: Legacy’, ‘John Carter’, ‘Harry Potter and the DeathlyHallowsPart 1 – 2’, καθώς και τις θρυλικές ταινίες κινουμένων σχεδίων ‘DespicableMe’, ‘YogiBear’, ‘Frankenweenie’, και ‘Wreck-It-Ralph’.

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα απολαύσουν τα εντυπωσιακά εφέ και τους γνωστότερους κινηματογραφικούς ήρωες να ξεπηδούν μέσα από την οθόνη της τηλεόρασής τους, όποτε θέλουν, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!

Η υπηρεσία holmytv προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες holdoubleplay, μόνο με € 8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και με 50% έκπτωση για 12 μήνες για τους συνδρομητές που θα κάνουν αίτηση έως 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online holmytv, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.