Φαρσέρ ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε κρυφή υποδοχή στο iPhone 7 (video)

132

Όταν πρόκειται για το iPhone οι πιστοί οπαδοί του έχουν αποδείξει ότι θα κάνουν τα πάντα είτε για να το αποκτήσουν είτε για να το βελτιώσουν.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι το βίντεο που ετοίμασε φαρσέρ υποστηρίζοντας ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για τα ακουστικά του iPhone 7 το οποίο λανσαρίστηκε με ασύρματα ακουστικά, έχει πλέον πάνω από 10 εκατομμύρια views.

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο φαρσέρ υποστηρίζει ότι για να βρει κανείς την κρυφή υποδοχή πρέπει να ανοίξει μια τρύπα με τρυπάνι στην κάτω πλευρά του κινητού τηλεφώνου.

Στο βίντεο ο φαρσέρ αρχικά ανοίγει μια τρύπα διαμέτρου 3,5 χιλιοστών στην κάτω αριστέρά πλευρά του iPhone7. Στη συνέχεια δείχνει να ακούγεται μουσική από το smartphone μόνο που ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο του κινητού και όχι από τα ακουστικά που έχει τοποθετήσει στην τρύπα που άνοιξε.

Παρόλη την εξωπραγματική μέθοδο που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει ο φαρσέρ με το παρατσούκλι Maksimuk, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν επιχειρήσει να εφαρμόσουν τη μέθοδό του με τραγικά αποτελέσματα.