Εσύ δήλωσες συμμετοχή στον διαγωνισμό BUSINESS IT EXCELLENCE από ΟΤΕ και COSMOTE;

60

Μέχρι την 1η Ιουνίου θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό BUSINESS IT EXCELLENCE από τον ΟΤΕ και τηνCOSMOTE, όλοι όσοι έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things (IoT), και να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€ αλλά και συνεργασία της επιχείρησής τους με τον Όμιλο ΟΤΕ. Η παράταση της προθεσμίας οφείλεται στην αυξημένη επισκεψιμότητα του sitewww.businessitexcellence.gr και στο υψηλό ποσοστό συμμετοχής του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τοwww.businessitexcellence.gr.

Οι λύσεις Internet of Things βρίσκονται παντού!!! Αλλά τι είναι στην πραγματικότητα;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. “Things” είναι συσκευές και αντικείμενα που υπάρχουν γύρω μας, τα οποία συλλέγουν και ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους, μέσω Internet. Γιατί; Ας το δούμε πιο αναλυτικά.

 

Φαντάσου ένα «έξυπνο» φορτηγό διανομής όπου  βάσει των πληροφοριών που συλλέγει, για την κυκλοφορία και τον καιρό, υπολογίζει την καλύτερη διαδρομή. Όταν βρίσκεται κοντά στον προορισμό του, αυτόματα κάνει κράτηση σε χώρο στάθμευσης και στέλνει αίτημα για εκφόρτωση, σε ένα «έξυπνο» κτήριο. Το «έξυπνο» κτήριο ανάβει τα φώτα και τη θέρμανση, μόνο όταν το αυτοκίνητο εισέλθει στο γκαράζ. Το κτήριο ενεργοποιεί αυτόματα ένα συναγερμό, σε περίπτωση που εισέλθει λάθος όχημα ή άνθρωπος. Παράλληλα, τα μηχανήματα αναλύουν τη χρήση δεδομένων και μας ειδοποιούν όταν χρειάζονται συντήρηση.

 

Όλα αυτά ακούγονται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Κι όμως, είναι ήδη πραγματικότητα! Σύντομα, (εκατοντάδες) δισεκατομμύρια συσκευές ή αντικείμενα θα δημιουργήσουν μία μεγάλη κοινότητα που  θα μας παρέχει βοήθεια σε κάθε τομέα.

Από αυτή την επανάσταση, περισσότερο θα επωφεληθούν οι επιχειρήσεις, καθώς θα γίνουν πιο αποτελεσματικές. Επιπλέον, οι λύσεις “Internet of Things” θα ανοίξουν την πόρτα σε πολλές  ευκαιρίες τις οποίες θα μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρηματίες.

 

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE προωθούν τις λύσεις “Internet of Things” με ένα εξαιρετικό δίκτυο και υπηρεσίες, δημιουργώντας επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ο διαγωνισμός BUSINESS IT EXCELLENCEείναι μία πρωτοβουλία, μέσα από την οποία θα ξεχωρίσει η καλύτερη λύση που θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από αυτήν την τόσο σημαντική εξέλιξη της τεχνολογίας.

 

 

Έχεις μια εξαιρετική λύση Internet of Things που θα βελτιώσει την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων; Πάρε τώρα μέρος στον διαγωνισμό BUSINESS IT EXCELLENCE που διοργανώνει ο ΟΤΕ & η COSMOTE, διεκδίκησε διαφημιστική προβολή αξίας 30.000€ και κάνε την επιχείρησή σου συνεργάτη  μας!