Επιτραπέζια Angry Birds!!

58

Το δημοφιλές παιχνίδι των θυμωμένων πουλιών, που σας κάνει να ξενυχτάτε ώρες, προσπαθώντας να σπάσετε τα ρεκόρ των φίλων σας ή απλά να περάσετε στην επόμενη πίστα … τώρα και σε ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ!!

Το εντοπίσαμε σε γνωστά καταστήματα, το δοκιμάσαμε και σας το προτείνουμε. Προς το παρόν δοκιιμάσαμε μόνο το “Angry Birds Knock on Wood” και κοστίζει 20€. Στο κουτί θα βρείτε το κίτρινο, το κόκκινο και το μαύρο πουλί-βόμβα (που δυστυχώς δεν σκάει), τέσσερα γουρουνάκια και πλαστικά «τουβλάκια» για τις πίστες.

Στο κουτί υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά πακέτα καρτών. Τα τρία, σας δείχνουν  συγκεκριμένο στήσιμο πίστας, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολία. Το τέταρτο πακέτο είναι ελεύθερο, με περιορισμό τα κομμάτια που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να τα στήσετε όπως εσείς θέλετε, ανάλογα πάντα με το επίπεδο της κάρτας.

Κάρτες υπάρχουν ακόμα για τους έξτρα πόντους που μπορείτε να κερδίσετε από τα χρυσά αυγά και τα αστέρια που υπάρχουν σαν αντικείμενα στο παιχνίδι. Αντί για σφεντόνα, τα πουλάκια εκτοξεύονται με καταπέλτη, αν και προσωπικά χρησιμοποίησα και άλλα αντικείμενα , όταν τελείωσαν.

 

Άλλα πακέτα που κυκλοφορούν (σε διάφορες τιμές) είναι το “Angry Birds on Thin Ice“, «Space“, το “Black Bird vs. Small Minion Pig” και το «Red Bird vs. Small Minion Pig“, αλλά και έξτρα πρωταγωνιστές.

Οι φαν της ηλεκτρονικής έκδοσης, μπορεί να απογοητευθούν από την έλλειψη των ηχητικών εφέ ή τα power ups. Όμως και γι’ αυτούς υπάρχει λύση. Κυκλοφορούν εκδόσεις του επιτραπέζιου παιχνιδιού με ηχητικά εφέ (όπως στο βιντεάκι που σας βρήκα).

Εκνευριστικό μπορεί να αποβεί για μερικούς, το στήσιμο των δύσκολων επιπέδων του παιχνιδιού.

Οι επιτραπέζιες εκδόσεις όμως, αποτελούν μια εναλλακτική, διασκεδαστική λύση για να ξεκολλήσετε λίγο από τον υπολογιστή σας, να δείτε τους φίλους σας, ακόμα και αν αυτό οφείλεται σε διακοπή ρεύματος. Ιδιαίτερα διασκεδαστικό είναι το παιχνίδι για τους μικρότερους φίλους (αρκεί να κάνετε εσείς το στήσιμο).

 

Και τώρα που σας τράβηξα την προσοχή, στείλτε κανά PowerUp για την πληροφορία 😉

 

Κείμενο: Ηλίας Φλωράκης