Εντυπωσίασε η παράσταση «Dralion» του Cirque du Soleil

30

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής Dralion, του CirqueduSoleil, με την υποστήριξη του ΟΤΕ. Περισσότεροι από 5.000 θεατές παρακολούθησαν την φαντασμαγορική παράσταση, που κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

 

Ο ΟΤΕ, υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά το CirqueduSoleil και έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες του να απολαύσουν το Dralion, προσφέροντας έκπτωση 30% στην αγορά εισιτηρίων για την παράσταση που θα γίνει ειδικά γι’ αυτούς, στις 31 Οκτωβρίου. Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση θα έχουν και παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού και τη Φλόγα.

 

Το CirqueduSoleil, μετά το περσινό υπερθέαμα Alegria, κατέπληξε το κοινό με την παράσταση Dralion, που φέτος κλείνει τα 14 της χρόνια και έχει μαγέψει περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το Dralionαποτελεί ακόμη μία ξεχωριστή σκηνική εμπειρία, που αντλεί έμπνευση από την ανατολίτικη φιλοσοφία, αψηφά τους νόμους της βαρύτητας και εντυπωσιάζει κάθε θεατή!

 

Η παράσταση Dralion του CirqueduSoleilφιλοξενείται στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου, με διοργανώτρια και φέτος την εταιρεία ΛΑΒΡΥΣ. Πώληση εισιτηρίων από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.