Ένας personal trainer στο iPhone

127

Ανοίγει σιγά σιγά ο καιρός και αν το καλοσκεφτείτε το καλοκαίρι δεν είναι και πάρα πολύ μακριά. Ως εκ τούτου γιατί να αγχώνεστε τελευταία στιγμή για το πώς θα εμφανιστείτε με πιο ελαφριά ρούχα ή ακόμη και στην παραλία; Ορίστε λοιπόν κάποιες εφαρμογές για περισσότερη προπόνηση και καλύτερη διατροφή.

Τα apps που ακολουθούν λοιπόν προέρχονται από το App Store, αλλά και από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών για ορισμένες εφαρμογές, και περιέχουν σημαντικές συμβουλές και tips για μια ολοκληρωμένη πρόταση στη γυμναστική ή τη διατροφή. Για κάποιες εφαρμογές πρέπει δυστυχώς να πληρώσετε ενώ κάποιες άλλες είναι δωρεάν.

SixPack App PRO (iOS) – $ 0,99

Πολλοί από αυτούς που το δοκίμασαν πιστεύουν ότι πρόκειται για μια «κινητή βιβλιοθήκη γυμναστικής» και αυτό γιατί η συγκεκριμένη εφαρμογή περιέχει τουλάχιστον 100 ασκήσεις, πολλές μάλιστα από αυτές χωρίς να απαιτούν κάποιο εξάρτημα (γίνονται με το σώμα δηλαδή). Έχει λεπτομερείς οδηγίες καθώς και πληροφορίες για το πώς να εκτελέσετε την κάθε άσκηση.

http://itunes.apple.com/us/app/sixpack-app-pro-fitness-library/id309998158?mt=8

 

Authentic Yoga with Deepak Chopra and Tara Stiles (iOS) – $ 1,99

Παρακολουθήστε βήμα βήμα τον τρόπο για να εκτελέσετε όλες τις στάσεις γιόγκα ώστε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα: να χαλαρώσετε δηλαδή. Είναι κατάλληλη για κάθε επίπεδο, από τον αρχάριο μέχρι τον γνώστη της γιόγκα, ενώ η χρήση των βίντεο κάνει την κάθε άσκηση εύκολη και προκλητική (απαιτείται σύνδεση στο ίντερνετ).

http://itunes.apple.com/us/app/authentic-yoga-deepak-chopra/id356907242?mt=8

 

Lose It! (iOS, Android) Δωρεάν

Ο προσωπικός σας διατροφολόγος. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή εντοπίζετε τις τροφές και τις συνταγές που σας κάνουν καλό και θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος και να το διατηρήσετε. Μπορείτε να βρείτε αρκετές συνταγές (απλές και δύσκολες), να παρακολουθήσετε την  πορεία σας σαν ημερολόγιο, αλλά και να «ανεβάσετε» τα δεδομένα σας στο Facebook.

http://itunes.apple.com/us/app/lose-it!/id297368629?mt=8

 

Nike Training Club (iOS) Δωρεάν

Τι θέλετε λοιπόν να κάνετε; Να αδυνατίσετε, να γίνετε πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί ή απλά να καλυτερεύσετε τη φυσική σας κατάσταση; Ό,τι και αν ψάχνετε, μπορείτε να το βρείτε εδώ: περιέχονται πάνω από 130 ολοκληρωμένα προγράμματα γυμναστικής για αυτό που θέλετε να κάνετε. Μάλιστα περιλαμβάνονται και οι απόψεις των καλλιτεχνών που δοκίμασαν τις ασκήσεις της εφαρμογής.

http://itunes.apple.com/us/app/nike-training-club/id301521403?mt=8

 

RunKeeper (iOS, Android, Windows Phone) – Δωρεάν

Για τους λάτρεις του τρεξίματος! Χρησιμοποιώντας το GPS της συσκευής η εφαρμογή σάς εντοπίζει στον χάρτη, διαγράφει την πορεία σας, πόσο τρέξατε δηλαδή, πόσες θερμίδες κάψατε και με ποιον ρυθμό εκτελέσατε την αεροβική σας προπόνηση. Εύχρηστο και έξυπνο μπορεί να σας προτείνει προγράμματα για να αυξήσετε την απόδοσή σας.

 http://itunes.apple.com/us/app/runkeeper/id300235330?mt=8

 

FitnessBuilder (iOS) – Δωρεάν

Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας είτε προπονητής, αυτή η εφαρμογή υπόσχεται να σας καλύψει με ένα πρόγραμμα προπόνησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Πολύ θετικά χαρακτηριστικά είναι η ποικιλία των ασκήσεων, τα γραφήματα για κάθε κίνηση που κάνετε, η οργάνωση των προπονήσεων (επαναλήψεις, σετ), αλλά και η δυνατότητα εκτύπωσης του προγράμματος σε pdf.

http://itunes.apple.com/us/app/fitnessbuilder/id306287984?mt=8