Ένα κινητό συνεργείο ποδηλάτων από το CU

66

Το CU Pop-Up Service Bike είναι ένα κινητό συνεργείο ποδηλάτων σχεδιασμένο από ποδηλάτες για ποδηλάτες. Μια πρωτοβουλία του CU, που βασίστηκε στην ιδέα του RESTART. RESTART είναι μια ανατροπή σε όλα όσα ξέραμε έως σήμερα, είναι να έρχεται το συνεργείο στους ποδηλάτες, τη στιγμή που το χρειάζονται, προσφέροντας δωρεάν service.

Το CU είχε την ιδέα, το 48×17 Cycles, ενα εξειδικευμένο κατάστημα και συνεργείο  ποδηλάτων πίστας, δρόμου και cyclocross, έφερε την τεχνογνωσία του για την κατασκευή, και ο Christian Μανουσαρίδης, μηχανικός φανατικός ποδηλάτης δρόμου και fixed-gear και οδηγός του CU Pop-Up Service Bike, έφερε τις γνώσεις και την εμπειρία του στα ποδήλατα.

Το ποδήλατο είναι ειδικό για να μεταφέρει μεγάλα φορτία, ενώ το trailer, κατασκευή του καλλιτέχνη Γιάννη Μουράβα, ακολουθεί την αισθητική των trailer caravans των 50s. Μέσα του κρύβει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστεί κάποιος για να κάνει ένα mini-service και μπορεί να προσφέρει από μια απλή γνώμη για κάποια αναβάθμιση, μέχρι ρύθμιση ταχυτήτων & φρένων, σφίξιμο ποτηριών, αλλαγή σαμπρέλας, λάδωμα αλυσίδας. Και φυσικά χρήσιμες συμβουλές για τι άλλο;.. τα ποδήλατα.

 

Το CU pop-up service bike θα το βρείτε σε εβδομαδιαίες ποδηλατοβόλτες, συναυλίες, events, αγώνες, αλλά και σε παραλίες, πάντοτε στη διάθεση οποιουδήποτε το χρειαστεί και εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμά του μπορεί να βρει κανείς στο http://www.Vodafonecu.gr/cu-popup-bike.