Έξυπνο πλυντήριο πιάτων από την LG στη CES 2016

96

Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει στη CES 2016 το πιο προηγμένο πλυντήριο πιάτων της, το μοντέλο LG LDT8786ST. Το νέο πλυντήριο πιάτων είναι εξοπλισμένο με τις κορυφαίες τεχνολογίες TrueSteam και MultiMotion, ώστε το καθάρισμα των πιάτων να γίνεται πιο αποτελεσματικά από ποτέ, με τα ενοχλητικά σημάδια από τις σταγόνες του νερού να αποτελούν παρελθόν.

 

Η αποκλειστική τεχνολογία TrueSteam της LG απελευθερώνει στα πιάτα ένα ισχυρό κύμα ατμού υψηλής θερμοκρασίας, προσφέροντας καθάρισμα ανώτερου επιπέδου και αφήνοντας ακόμα λιγότερα σημάδια από τις σταγόνες του νερού. Η τεχνολογία TrueSteam έχει άλλωστε σχεδιαστεί ειδικά για να εξουδετερώνει ακόμα και τα πιο απαιτητικά υπολείμματα φαγητού, όπως το καμμένο τυρί, το ξεραμένο αυγό ή το λίπος από το μπέικον. Έτσι,  υπολείμματα, όπως οι λεκέδες από κραγιόν ή οι επίμονες δαχτυλιές πάνω στα γυάλινα ποτήρια, είναι αντιμέτωπα με τη δύναμη του ισχυρού ατμού.

 

Η τεχνολογία MultiMotion, άλλο ένα χαρακτηριστικό του μοντέλου LG LDT8786ST, χρησιμοποιεί έναν καινοτομικό ‘βραχίονα’ καθαρισμού για ακόμα πιο αποτελεσματικό και γρήγορο κύκλο πλύσης. Ο ρομποτικός αυτός βραχίονας συνδυάζει μια κυκλική κίνηση τριψίματος με δυνατό γύρισμα προς πολλές κατευθύνσεις, ώστε να φθάνει νερό σε κάθε σημείο για λαμπερά και καθαρά πιάτα, ασχέτως σχήματος ή τοποθέτησης στο πλυντήριο. Επιπλέον, η τεχνολογία MultiMotion εξοικονομεί χρόνο, ολοκληρώνοντας έναν κανονικό κύκλο πλύσης σε 59 μόνο λεπτά.

 

Ο ισχυρός κινητήρας Inverter Direct Drive της LG που ενσωματώνει το νέο πλυντήριο πιάτων LG LDT8786ST, προσφέρει στους χρήστες την απαιτούμενη δύναμη πλύσης, με 10-ετή εγγύηση. Ο Inverter Direct Drive προσφέρει μία μοναδική επιλογή, τη Dual Zone, χάρη στην οποία μπορεί να ρυθμιστεί ο ψεκασμός του νερού σε κάθε ράφι του πλυντηρίου, ώστε ταυτόχρονα σε έναν κύκλο πλύσης, τα εύθραυστα γυάλινα σκεύη να πλένονται με προσοχή στο πάνω ράφι και τα βαριά σκεύη καθώς και τα σκεύη σερβιρίσματος να έχουν πιο δυναμικό καθαρισμό στο κάτω ράφι.

 

Το νεότερο μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με το ‘EasyRack™ Plus’ της LG, προκειμένου η εσωτερική διάταξη να μπορεί να ρυθμιστεί με πολλούς τρόπους, προσφέροντας έτσι απίστευτη ευελιξία στους χρήστες. Το χαρακτηριστικό EasyRack Plus μεγιστοποιεί τον διαθέσιμο χώρο, για να μπορεί να χωρέσει με άνεση μεγάλα και διαφορετικά σε μέγεθος μπολ, τηγάνια και άλλα σκεύη. Οι τρεις βαθμίδες του είναι σχεδιασμένες για διαφορετικούς τύπους μαγειρικών σκευών: το κατώτερο ράφι για τα πιάτα, τα μπολ, τις κατσαρόλες και τα τηγάνια, το πάνω ράφι για κούπες και γυάλινα ποτήρια και το τρίτο ράφι για μαχαιροπίρουνα και άλλα εργαλεία κουζίνας. Με μία απλή κίνηση, το ύψος του πιο ψηλού ραφιού μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί για να δημιουργήσει περισσότερο χώρο για μεγαλύτερα εργαλεία, όπως κουτάλες, σπάτουλες και αναδευτήρες.

 

Έξυπνες λειτουργίες επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να ‘κατεβάζουν’ προσαρμοσμένους κύκλους πλύσης από την ιστοσελίδα της LG και ενημερώνουν όταν το LG LDT8786ST χρειάζεται καθάρισμα. Το πλυντήριο πιάτων διαθέτει επιπλέον τη λειτουργία ‘Smart Diagnosis™’, ώστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να μπορεί να εντοπίζει γρήγορα τυχόν μηχανικές δυσλειτουργίες και να τις αντιμετωπίζει εξ’ αποστάσεως, μειώνοντας έτσι τις χρονοβόρες και ακριβότερες επισκέψεις στο σπίτι.

 

Το μοντέλο LG LDT8786ST, τέλος, με κατασκευή από μαύρο ανοξείδωτο χάλυβα, προσδίδει σε κάθε κουζίνα μια κομψή και μοντέρνα πινελιά. Η LED οθόνη του είναι επιπλέον σχεδόν αόρατη, όταν το πλυντήριο βρίσκεται εκτός λειτουργίας, εντείνοντας έτσι τη μινιμαλιστική του εμφάνιση.

 

«Έχουμε κάνει εξαιρετικές προσπάθειες για να δημιουργήσουμε ένα πλυντήριο πιάτων που ικανοποιεί υψηλές απαιτήσεις που αναμένουν οι καταναλωτές από κάθε οικιακή συσκευή της LG», ανέφερε ο Seong-jin Jo, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Με το μοντέλο LDT8786ST, οι χρήστες μπορούν να νιώσουν σιγουριά για τον καλύτερο καθαρισμό των οικιακών τους σκευών από την LG. Πρόκειται για μία ευθύνη την οποία αναλαμβάνουμε με μεγάλη σοβαρότητα, και βέβαια απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η ηγετική θέση της LG στην παγκόσμια αγορά των οικιακών συσκευών».

 

Το νέο πλυντήριο πιάτων LG LDT8786ST θα βρίσκεται στο περίπτερο της LG στο εκθεσιακό κέντρο “Las Vegas Convention Center” (Central Hall #8204) κατά τη διάρκεια της φετινής CES 2016, από τις 6 έως και τις 9 Ιανουαρίου.