Εξειδικευμένα προϊόντα της Epson για μηχανικούς και διακοσμητές

72

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Epsonστην ενημερωτική ημερίδα της ERGOCAD, την Πέμπτη 18 Ιουνίου  στο ξενοδοχείο ElectraPalaceστην Αθήνα.

 

Οι 70 και πλέον αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, διακοσμητές και κατασκευαστές που παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα εξειδικευμένα προιόντα και λύσεις εκτύπωσης που προσφέρει η Epsonγια τον κλάδο τον κατασκευών, τα οποία παρουσιάστηκαν σε συνεργασία με την ASIS, συνεργάτη της εταιρείας στη συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματικών λύσεων .

 

Τις νέες λύσεις υπεροχής που προσφέρει η Epson για τη διευκόλυνση της αγοράς των τεχνικών γραφείων παρουσίασε σε ομιλία του, ο κος Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager & Vertical Product Specialist, Epson Ελλάδος. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τον μοναδικό εκτυπωτή μεγάλου φορμά, SureColor SC-T5200, επί τω έργω. Στον κόσμο του τεχνικού σχεδιασμού, όπου η λεπτομέρεια και η ακρίβεια, καθώς και οι τόνοι διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην αναπαραγωγή κάθε στοιχείου, η Epson επαναστατεί με τους γρήγορους εκτυπωτές μεγάλου φορμά, πέντε μελανιών, της σειράς SureColor SC-T που έχουν σχεδιαστεί για μεγάλη ποικιλία γραφικών, εφαρμογών CAD και GIS για χρήση σε περιβάλλον σχεδιασμού, εμπορικών εκτυπώσεων, φωτοτυπικών καταστημάτων, αρχιτεκτονικής, κατασκευών, μηχανικής, λιανικού εμπορίου και εκπαίδευσης.