Εκπτώσεις που σε ανεβάζουν μόνο στα Public!

94

Εάν αναζητάς απίστευτες εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές, στα Publicθα βρεις αυτό που ζητάς. Σε όλα τα καταστήματα Publicσε περιμένουν έως το τέλος Φεβρουαρίου εκπτώσεις έως -40% σε πάνω από 1000 προϊόντα και μοναδικές συνδυαστικές προσφορές 1+1.

Αυτή την εβδομάδα βρίσκεις αποκλειστικά στα Publicτο smartphoneLenovoA6000μόνο με 99€. Εάν ψάχνεις για οικονομικό, τετραπύρηνο 4G smartphone, το Lenovo A6000 Dual Sim είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Με οθόνη HD IPS 5 ιντσών για υψηλή ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα και εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή για να απολαμβάνεις υψηλές επιδόσεις και να σερφάρεις με απίστευτες ταχύτητες, το «έξυπνο» κινητό της Lenovoθα το βρεις σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Το smartphoneLenovoA6000 διαθέτει υποστήριξη δικτύων 4G LTE για να φορτώνει το αγαπημένο σου περιεχόμενο παντού γρηγορότερα, ενώ με τις κάμερες 8 και 2 Megapixel που διαθέτει θα βγάζεις απίστευτες φωτογραφίες, selfie ή video και θα κάνεις βιντεοκλήσεις τις οποίες θα αποθηκεύσεις στον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 8GB. Τέλος, χάρη στη λειτουργία DualSimθα μπορείς να χρησιμοποιείς 2 κάρτες SIM ταυτόχρονα.

 Η τιμή του smartphone πέφτει..εσύ ανεβαίνεις. Το LenovoA6000 από 149€, θα το αποκτήσεις τώρα με 99€ και μόνο στα καταστήματα Public.

Για εκπτώσεις που σε ανεβάζουν επισκέψου τα καταστήματα Public ή το public.gr.