Εκδήλωση της IDC για Cloud Computing και Mobility

47

Μία εκδήλωση που συνδυάζει δύο από τις πλέον καίριες τεχνολογικές τάσεις, το Cloud Computing και το Mobility, διοργανώνει η IDC στις 21 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza και θα καλύψει σημαντικά ζητήματα, όπως: ιδιωτικά, δημόσια και υβριδικά μοντέλα cloud, ασφάλεια και εφαρμογές στο cloud, τη ραγδαία ανάπτυξη της ταμπλέτας, στρατηγικές για τη διαχείριση πολλαπλών πλατφορμών και άριστες πρακτικές στη φορητότητα. Στο IDC Cloud Computing & Mobility Update θα παρουσιαστούν επίσης οι τελευταίες τάσεις στο cloud computing και τη φορητότητα και τα πιθανά σενάρια που θα χαρακτηρίσουν την ενσωμάτωσή τους, με έμφαση στις δαπάνες, τις «παγίδες» και τη συνεργασία.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν, με τη χορηγία τους, σημαντικές επιχειρήσεις: APC by Schneider Electric, IBM, Intracom Telecom.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους τελικούς χρήστες. Η συμμετοχή για τα στελέχη εταιρειών πληροφορικής είναι 150 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.idc-cema.com/events/cloud12gr .

Για άμεση πληροφόρηση, μπορείτε να συνδεθείτε με τις επίσημες σελίδες της IDC για την Ελλάδα και την Κύπρο στα Social Media: Facebook.com/IDCGreeceCyprus  /  Twitter.com/IDCGreeceCyprus .

Το #hashtag της εκδήλωσης είναι #ccm2012