Ειδικό workshop της Warply στο Startup Safary Athens

75

Η Warply παίρνει μέρος στο φετινό “Startup Safari Athens” και προσκαλεί στα γραφεία της στο Μοναστηράκι, όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο κανάλι του mobile και να γνωρίσουν τα μυστικά μίας από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές startups.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 12:00, η Warply, η ομάδα R&D της εταιρείας και ο Ιδρυτής & CEO Γιάννης Δοξαράς θα υποδεχτούν στα γραφεία της εταιρείας νέους και νέες, για ένα 2ωρο workshop με κεντρικό θέμα “Μeet the future in Fin Τech: Mobile Benefits & Payments”.

Στόχος του Workshop είναι να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τον τρόπο διεκπεραίωσης των πληρωμών μέσα από τις προσωπικές τους συσκευές, ενώ στο τέλος θα κληθούν να συνεισφέρουν με ιδέες και σε ένα σχετικό use case.

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Warply – Αθηνάς 2 & Ερμού στο Μοναστηράκι – στις 12:00, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή στο http://startupsafaryathens2015a.sched.org/event/4j6c?iframe=no

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 3234175