Εγγύηση Ότι Κι αν Συμβεί της Toshiba

105

Μήπως το παιδί σας κατέστρεψε τη νέα σας τηλεόραση ρίχνοντας σουτ κατά τη διάρκεια προπόνησης για το επόμενο EURO; Θέλατε απλώς να πιείτε κάτι δροσιστικό για να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα αλλά τελικά το χύσατε πάνω στον φορητό υπολογιστή που αγοράσατε πρόσφατα; Μήπως κάποιος πήρε το αγαπημένο σας tablet χωρίς την άδειά σας; Ατυχήματα θα συμβαίνουν πάντα και δυστυχώς συνήθως κοστίζουν. Σύμφωνα με τους τεχνικούς της Toshiba η αντικατάσταση ενός HDD κοστίζει περίπου 180€. Αν ο φορητός σας υπολογιστής πέσει και η οθόνη σπάσει, θα χρειαστεί να πληρώσετε περίπου  380 € για την επισκευή του.  Αν καταστραφεί η LCD σας, πιθανότατα θα σας κοστίσει λιγότερα χρήματα να αγοράσετε μια ολοκαίνουρια συσκευή!

Σας φαίνεται τρομακτικό; Ευτυχώς με την Toshiba δε θα χρειαστεί να καλύψετε τα παραπάνω έξοδα. Επενδύοντας στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, η εταιρία σας στηρίζει με την «Εγγύηση Ότι και Αν Συμβεί». Υπάρχει ωστόσο ένας βασικός όρος: για να κάνουν οι καταναλωτές χρήση της συγκεκριμένης Εγγύησης θα πρέπει να εγγραφούν στο http://www.nomatterwhatguarantee.com μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία αγοράς. Η συγκεκριμένη κίνηση προστατεύει απόλυτα τη συσκευή σας αφού περιλαμβάνει τα εξής:

1) ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ: Προστατεύει τις συσκευές από απρόβλεπτα γεγονότα όπως η ρίψη υγρών ή οι πτώσεις. Η Toshiba σας παρέχει δωρεάν επισκευή σε περίπτωση ζημιάς που προκαλεί δυσλειτουργία στη συσκευή

2) ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ: Αντικατάσταση συσκευών που προκύπτει ότι έχουν κλαπεί σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας και των αρμόδιων αρχών

3) ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Ανάκτηση δεδομένων σε καινούριο hard drive σε περίπτωση βλάβης, δυσλειτουργίας software ή ιού

4) Οι προδιαγραφές της Εγγύησης Ότι Κι αν Συμβεί υπάρχουν αναλυτικά στην εταιρική ιστοσελίδα της Toshiba. Η Εγγύηση Ότι Κι αν Συμβεί καλύπτει κάθε φορητό υπολογιστή, τηλεόραση ή tablet που έχει αγοραστεί μεταξύ 16 Απριλίου και 30 Σεπτεμβρίου 2012 .