Έφτασε στην ελληνική αγορά το LG K7

65

Η LGElectronics(LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LGK7 από τη σειρά Κ, στην ελληνική αγορά. Το τρίτο μοντέλο της σειράς smartphones ‘Κ’ της LGπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη φετινή CES 2016,διαθέτει premiumσχεδιασμό, προηγμένη τεχνολογία κάμερας και χαρακτηριστικά UX σε προσιτή τιμή.

 

Το LGK7 με ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό ξεχωρίζει από την LGKSeries και διαθέτει οθόνη αφής 5″ FWVGA. Επίσης, η σύγχρονη, κομψή και κυρτή σχεδιαστική γραμμή ‘glossypebble αναδεικνύεται από το νέο ‘2.5DArcGlass της LG, προσδίδοντας λιτό και απέριττο στυλ χάρη στις γωνίες της νέας σειράς smartphonesK.

 

Οι γνωστές και δημοφιλείς λειτουργίες LGGestureShot, ‘GestureIntervalShotκαι ‘SelfieFlash’, για τη λήψη φωτογραφιών selfies στο Κ7 θα προσφέρουν στους χρήστες εντυπωσιακές φωτογραφίες για να τις μοιραστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με τη χρήση της εμπρόσθιας κάμερας 5MPοι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να απαθανατίσουν ανεκτίμητες στιγμές οποιαδήποτε ώρα και σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, ακόμα και στο σκοτάδι. Επιπλέον με τη λειτουργία ‘Tap & Shot’ της οπίσθιας κάμερας αυτόματης εστίασης 5MP, η λήψη της φωτογραφίας γίνεται με ταχύτητα και ακρίβεια με ένα μόνο πάτημα, χωρίς να απαιτείται φίλτρο.

 

«Το πλήθος νέων χαρακτηριστικών του LGK7 καθώς και η απίστευτη εμφάνιση και αίσθηση, εμπλουτίζει την LGKseries με τον καλύτερο τρόπο.Με δυνατό επεξεργαστή, αποσπώμενη μπαταρία και εντυπωσιακή κάμερα πρόκειται για μια προσιτή αλλά premiumσυσκευή προσφέροντας έναν όχι μόνο πιστό τεχνολογικά φίλο αλλά και διασκεδαστικό», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, MCSalesDirector της LG Electronics Ελλάς.

 

Βασικά χαρακτηριστικά K7*:

 

 

  • Οθόνη: 5″ FWVGA  
  • Επεξεργαστής: 1.3 GHz Quad Core
  • Κάμερα: βασική 5MP/ Εμπρόσθια κάμερα 5MP
  • Μνήμη: 1 GB RAM / 8 GB eMMC
  • Αποσπώμενη Μπαταρία: 2.125mAh
  • Λειτουργικό Σύστημα:Android™ 5.0 Lollipop
  • Μέγεθος:146.6  x74.8 x8.8 mmΔίκτυα: 3G – HSPA 21.1/5.76 Mbps
  • Χρώματα: λευκό, μαύρο και χρυσό (3G)