Έφτασε στην ελληνική αγορά το LG G4c

75

Η LG Electronics (LG) ξεκίνησε ήδη τη διάθεση του νέου LGG4cστην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές μία ακόμα ολοκληρωμένη πρόταση για τη μεσαία κατηγορία. Το μικρότερο μέλος της οικογένειας του G4 ενσωματώνει πολλά από τα high-end χαρακτηριστικά και UXλειτουργίες του premiumsmartphone, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει εξαιρετικά προσιτή τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους χρήστες να  το αποκτήσουν.   

Το LG G4c αποτελεί τη μικρότερη εκδοχή του LGG4, διατηρώντας το στυλ και τις σχεδιαστικές γραμμές σε μία compact συσκευή, με οθόνη HDIPS5,0 ιντσών και δυνατό επεξεργαστή Quad-Core1.2GHz. Η κάμερα ανάλυσης 8MP και η εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5MP επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών και πορτραίτων υψηλής ποιότητας, ενώ η δυνατή αποσπώμενη μπαταρία 2,540mAh προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Το LGG4cείναι εξοπλισμένο με πολλές δημοφιλείς και αποκλειστικές λειτουργίες της LG, όπως οι ‘Gesture Shot’, ‘Glance View’και ‘Knock Code™’, για άνεση, ασφάλεια και ψυχαγωγία. Ταυτόχρονα, η IPS οθόνη ποιότητας HD με τεχνολογία αφής In-Cell, προσφέρει μια οπτική εμπειρία θέασης πολύ πιο συναρπαστική από ότι τα περισσότερα smartphones της ίδιας κατηγορίας.

«Το νέο LGG4cαποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη μεσαία κατηγορία, που αποπνέει τον ‘αέρα’ του πιο premiumsmartphone της LG σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LGElectronicsHellas. «Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε και στους χρήστες της ελληνικής αγοράς συσκευές μεσαίας κατηγορίας με υψηλές επιδόσεις, κομψό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, σε πολύ προσιτή τιμή, διευρύνοντας περισσότερο τις επιλογές τους στην κατηγορία αυτή».

Το G4c θα είναι διαθέσιμο σε έκδοση 4Gσε Μεταλλικό Γκρι και Κεραμικό Λευκό χρώμα, ενώ η διάθεσή του στην ελληνική αγορά έχει ήδη ξεκινήσει από τις 15 Ιουνίου.

 Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά G4c:

Ÿ  Επεξεργαστής: 1.2GHz Quad-Core

Ÿ  Οθόνη: 5.0 ίντσες HD IPS (294ppi)

Ÿ  Μνήμη: 1GB RAM / 8GM ROM / microSD

Ÿ  Κάμερα: Πίσω 8MP / Μπροστά 5MP

Ÿ  Μπαταρία: 2,540mAh (αποσπώμενη)

Ÿ  Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.0 Lollipop

Ÿ  Μέγεθος: 139.7 x 69.8 x 10.2mm

Ÿ  Βάρος: 136g

Ÿ  Δίκτυο: LTE

Ÿ  Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / NFC / A-GPS / Glonass / USB 2.0

Ÿ  ΧρώματαΜεταλλικό Γκρι/ Κεραμικό Λευκό

Ÿ  Άλλα: Gesture Shot / Glance View / Knock Code™