Δύο νέα Nokia smartphones κάνουν ντεμπούτο σε ολιγόλεπτο βίντεο

255

Χάρη σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ίσως έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση όχι μόνο από ένα, αλλά από δύο νέα smartphones της Nokia που θα παρουσιαστούν επίσημα μέσα στη χρονιά.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει το venturebeat.com, το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε από έναν φωτογράφο που εργαζόταν στο παρελθόν με τη Nokia και πλέον είναι συνεργάτης της HMD Global, στην οποία ανήκει το brand Nokia, μετά την εξαγορά του από τη Microsoft.

 

Στο 30 δευτερολέπτων βίντεο, λοιπόν, βλέπουμε τέσσερα συνολικά Android smartphones, εκ των οποίων τα δύο μας είναι γνωστά. Πρόκειται για τα Nokia 3 και Nokia 5, τα οποία μάλιστα το MobileNews.gr είχε την ευκαιρία να τα δει από κοντά στο λανσάρισμά τους στην ελληνική αγορά από υψηλόβαθμα στελέχη της HMD Global.

Τα άλλα δύο, που βρίσκονται στα αριστερά, δεν είναι κάποια από τα τηλέφωνα που γνωρίζουμε ήδη. Οι φημολογίες για αυτά δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Πιθανώς να πρόκειται για τα Nokia 9 και Nokia 8.

Από την πλευρά της εταιρείας, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση για όσα ακούγονται και γράφονται, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη πως η HMD Global θέλει να δώσει φέτος όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ώθηση στο brand της Nokia, πιστεύουμε πως δεν καθυστερήσει η αναγγελία των νέων Nokia κινητών.