Δωρεάν αναβάθμιση του firmware της φωτογραφικής μηχανής NEX-7

48

Μία ολοκαίνουργια αναβάθμιση του firmware προσφέρει βελτίωση στο χειρισμό της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής με εναλλασσόμενους φακούς NEX-7, από τη Sony, και διευρύνει τις δημιουργικές επιλογές σας.

Όλοι οι καταχωρημένοι χρήστες των φωτογραφικών μηχανών NEX-7 μπορούν να «κατεβάσουν» δωρεάν την αναβάθμιση, η οποία προσθέτει τις εξής χρήσιμες βελτιώσεις στη λήψη:

Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση κουμπιού MOVIE (ΤΑΙΝΙΑ): Είναι δυνατή η απενεργοποίηση της λειτουργίας του κουμπιού εγγραφής MOVIE, που βρίσκεται στο πίσω μέρος, εξαλείφοντας τον κίνδυνο της τυχαίας λειτουργίας κατά τη λήψη φωτογραφιών.

Ευρύτερη έκθεση οριοθέτησης (bracketing): Το εύρος επιλογών της έκθεσης οριοθέτησης (bracketing) μεγαλώνει με την προσθήκη μεγαλύτερων βημάτων 1.0EV, 2.0EV και 3.0EV. [Οι αυξήσεις στην οριοθέτηση (bracketing) ήταν 1/3EV ή 2/3EV, προηγουμένως]. Στη λειτουργία Auto AE bracketing, η φωτογραφική μηχανή NEX-7 κάνει λήψεις υψηλής ταχύτητας εν ριπή τριών κάδρων σε διαφορετικές τιμές έκθεσης, δίνοντας στους φωτογράφους τη δυνατότητα να επιλέξουν το καλύτερο κάδρο.

Η αναβάθμιση επιφέρει, επίσης, περαιτέρω βελτιώσεις στη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης της NEX-7. Σε αυτές περιλαμβάνονται η βελτιωμένη αυτόματη επισκόπηση εικόνας, η βελτιωμένη ποιότητα εικόνας με ευρυγώνιους φακούς και η βελτιωμένη ένδειξη της ρύθμισης Flexible Spot AF Area.

Οι καταχωρημένοι πελάτες των φωτογραφικών μηχανών NEX-7 μπορούν να τις αναβαθμίσουν στον ιστότοπο: http://www.sony.gr/support/el/product/nex-7/updates