Διοικητικές αλλαγές στην AMD

109

Η AMD, πρωτοπόρος εταιρεία στη σχεδίαση ημιαγωγών και παγκοσμίως πρωτοπόρος στον τομέα της ζωντανής ψηφιακής εμπειρίας, ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Emilio Ghilardi από τη θέση του senior vice president και chief sales officer, που κατείχε στην AMD.

Ο κ. Emilio Ghilardi είχε ενισχύσει το στελεχιακό δυναμικό της AMD το 2008, προερχόμενος από τη Hewlett Packard. Τη θέση θα αναπληρώσει προσωρινά ο κ. Rory Read, AMD president και chief executive officer.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Emilio για τη συμβολή του στην εταιρεία και να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον», δήλωσε ο κ. Read, συμπληρώνοντας ότι: «Η ανάπτυξη των σχέσεων με τους πελάτες μας, που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη, η οποία πηγάζει από τη συνεπή υλοποίηση των δεσμεύσεων μας, αποτελεί γεγονός ζωτικής σημασίας και σημειώνουμε πρόοδο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το 2012, η AMD αξιοποιεί τη σημαντική δυναμική της, αποδεχόμενη τις αλλαγές που συμβαίνουν στον κλάδο, συνδυάζοντας τις ανάγκες της αγοράς με καινοτόμες τεχνολογίες, καθιστώντας την ένα συνεπή μοχλό ανάπτυξης».