Διέρρευσε νέα φωτογραφία του επερχόμενου Samsung Galaxy S8

814

Μια νέα φωτογραφία, που δημοσίευσε το WCCFTech και υποτίθεται ότι απεικονίζει το Samsung Galaxy S8, κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Πηγές του χώρου εκτιμούν ότι είναι αυθεντική, παρότι βέβαια κάτι τέτοιο είναι προς το παρόν αδύνατο να διαπιστωθεί. Ωστόσο, πέραν του ότι η συσκευή της εικόνας δείχνει όντως πραγματική, αρκετές από τις λεπτομέρειές της συνάδουν με τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες σχετικά με τη σχεδίαση της νέας ναυαρχίδας.

Για αρχή, στο επάνω μέρος του τηλεφώνου είναι εμφανές ένα χαρακτηριστικό, που εκτιμάται ότι είναι ο σαρωτής ίριδας, κάτι που δηλαδή αναφέρεται τελευταία ότι θα ενσωματώνει το επερχόμενο smartphone. Επιπλέον, από το κάτω μέρος της συσκευής απουσιάζει το φυσικό πλήκτρο Home, που εικάζεται ότι πράγματι έχει αφαιρεθεί, για να δώσει τη θέση του σε ένα προηγμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος βρίσκεται επάνω στην οθόνη.

Υπομονή όμως μέχρι να δούμε όλο το “πακέτο” του Galaxy S8, η παρουσίαση του οποίου αναμένεται να λάβει χώρα κοντά στο Mobile World Congress 2017.