Διαθέσιμα τα νέα G Pad tablets της LG!

87

Η LGElectronics (LG) προσθέτει τρία νέα μοντέλα tablets στην σειρά GPad, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές στους χρήστες. Οι νέες συσκευές GPad – GPad 7.0, GPad 8.0 και GPad 10.1 – θα αποκαλυφθούν στο MedPI 2014, μία από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις ΙΤ και Τεχνολογίας στην Ευρώπη που πραγματοποιείται στο Μόναχο, από τις 13 έως και τις 16 Μαΐου. Το εύρος των προϊόντων tablet της LG, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το επιτυχημένο GPad 8.3, θα ενδυναμώσει σημαντικά την παρουσία της LG στην αγορά των tablets.

«Οι καταναλωτές μας λένε ότι θέλουν μία ευρύτερη ποικιλία συσκευών που προσφέρουν αρκετά μεγάλες οθόνες, χωρίς περιορισμούς στη φορητότητα», είπε ο Dr. Jong-seokPark, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Σε αντίθεση με τα smartphones, τα tablets δεν συγκαταλέγονται στην κατηγορία ‘ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους’. Έτσι σχεδιάσαμε την σειρά GPad για να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ κοινό χρηστών, και σε όσους δίνουν προτεραιότητα στην φορητότητα, αλλά και σε εκείνους που θέλουν την καλύτερη δυνατή multimedia εμπειρία. Η σειρά GPadανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη».

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων GPadtablets της LG είναι:

  • GPad 7.0: Σχεδιασμένο για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι, το μικρότερο tablet της LGείναι ένας on-the-go κόμβος ψυχαγωγίας, που προσφέρει τόσο φορητότητα αλλά και ισχύ.
  • GPad 8.0: Με οθόνη 8 ιντσών, το μεσαίου μεγέθους tablet της LG, προσφέρει μια καθηλωτική multimedia εμπειρία και άνετο multitasking.
  • GPad 10.1: Με τη μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία, το 10,1 ιντσών tablet της LGπροσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Τα νέα μοντέλα tabletτης σειράς GPad περιλαμβάνουν επίσης τις καλύτερες λειτουργίες UX της LG, όπως το QPair 2.0 και το KnockCodeTM. Χάρη στην ενημερωμένη έκδοση της λειτουργίας QPair, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο GPad 8.3, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα με τα Androidsmartphones τους μέσω Bluetooth, για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων, και να απαντούν άμεσα από το GPad τους. Επιπλέον, η λειτουργία KnockCode δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιούν και να ξεκλειδώνουν τα LGsmartphones τους με εύκολο τρόπο, εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής. Το KnockCode™ προσφέρει άνεση και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ο κωδικός των δύο έως οχτώ χτυπημάτων μπορεί να εισαχθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 δυνατούς συνδυασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα GPadTablets της LG, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών και της διαθεσιμότητάς τους, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.