Διασκεδάζοντας με applications: 8 εφαρμογές που θα ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη!

150

Εντάξει, το έχουμε καταλάβει, οι καιροί είναι δύσκολοι και οι έξοδοι τα σαββατόβραδα έχουν μειωθεί. Δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας όμως, γιατί μπορούμε να σας δείξουμε πώς μπορεί μια παρέα (γυναικεία και ανδρική αντίστοιχα) να περάσει ευχάριστα μόνο με έξυπνα applications.

Γνωρίστε λοιπόν συνολικά οκτώ εφαρμογές για smartphones (τέσσερις για γυναίκες και τέσσερις για άνδρες), που είναι αρκετές για να διασκεδάσετε μαζί με την παρέα σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.


Για τις γυναίκες

Karaoke Anywhere για iOS και Android

Η μεγαλύτερη συλλογή τραγουδιών για καραόκε μπορεί πλέον να ενσωματωθεί στο κινητό σας. Εντελώς δωρεάν «κατεβάζετε» και έχετε πρόσβαση σε 50 μουσικά κομμάτια που συνοδεύουν την εφαρμογή. Για να έχετε τη δυνατότητα όμως να απολαύσετε και τα 13.000 τραγούδια, πρέπει να κάνετε subscribe στο Karaoke Anywhere Plus με ένα μηνιαίο αντίτιμο (10 δολάρια).

https://market.android.com/details?id=net.joltsoft.karaokeanywhere

http://itunes.apple.com/us/app/karaoke-anywhere-free/id340240515?mt=8

 

Pico de Botella για iOS

Η εφαρμογή Pico de Botella (Spin the Bottle), ή ελληνιστί «μπουκάλα», υπόσχεται να σας χαρίσει ώρες διασκέδασης στο σπίτι με τις φίλες σας. Περιέχει πάνω από 400 προκλήσεις μοιρασμένες σε 5 κατηγορίες που σας ωθούν στα όρια του γέλιου! Είναι και δωρεάν.

http://itunes.apple.com/us/app/pico-botella-spin-bottle/id461689399?mt=8

 

Spotify για iOS, Android, Symbian

Βραδιά χωρίς μουσική γίνεται; Δεν γίνεται! Και γι’ αυτό καλή λύση είναι το Spotify, μια εφαρμογή με αμέτρητα μουσικά κομμάτια. Δηλαδή πρόκειται για music player που έρχεται με εγκατεστημένα αρκετά τραγούδια, τα οποία όμως μπορείτε να τα αυξήσετε με το να γίνετε μέλη της υπηρεσίας Spotify Premium. Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν την Premium έκδοση για 48 ώρες.

https://market.android.com/details?id=com.spotify.mobile.android.ui&hl=el

http://itunes.apple.com/us/app/spotify/id324684580?mt=8

http://www.spotify.com/int/blog/archives/2009/11/23/spotify-for-nokia-and-more/

 

Beauty Tips from Daily Glow για iOS

Αυτή η εφαρμογή και δεν είναι αποκλειστικά για τις γυναίκες. Περιέχει πάνω από 500 συμβουλές ομορφιάς, συμβουλές για καθημερινή περιποίηση, βήμα βήμα προετοιμασία μακιγιάζ και άλλα πολλά παρόμοια που θα εκτιμήσουν οι κυρίες που χειρίζονται ένα iPhone. Αρκεί να μιλάτε άνετα τα αγγλικά.

http://itunes.apple.com/us/app/beauty-tips-from-dailyglow.com/id379476148?mt=8

 

 

Για τους άνδρες

FIFA 12 για iOS

Για iPhone και iPad κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό το FIFA 12, το πασίγνωστο «ποδοσφαιράκι» που θα σας πωρώσει. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι στο iPad και να ελέγχετε τους παίκτες με δύο iPhone που θα λειτουργούν ως χειριστήρια. Κοστίζει 10 δολάρια.

http://itunes.apple.com/us/app/id464155086?mt=8

 

Gazzetta.gr για iOS

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο του αθλητισμού σε 24ωρη βάση. Σχόλια, τελευταία νέα, πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα αθλητικών μέσων ενημέρωσης, τα σκορ για τους αγώνες της ημέρας και τις απόψεις των αρθρογράφων της σελίδας. Είναι δωρεάν.

http://itunes.apple.com/ph/app/gazzetta.gr/id351882625?mt=8

 

Πάμε Cinema για iOS

Μια χρήσιμη εφαρμογή σε περίπτωση που δεν έχετε όρεξη να καθίσετε σπίτι ή και να βγείτε σε κάποιο μπαράκι. Η εφαρμογή Πάμε Cinema περιλαμβάνει τις ταινίες που παίζονται στους κινηματογράφους των μεγαλύτερων πόλεων, με κριτικές, σχόλια και δυνατότητα εντοπισμού τους στον χάρτη. Είναι δωρεάν.

http://itunes.apple.com/us/app/id332498860?mt=8

 

Playboy για iOS

Το περιοδικό Playboy όποτε και όταν το θελήσετε! Πρόκειται για την αμερικανική έκδοση, η οποία περιλαμβάνει τη Miss του μήνα, συμβουλές μόνο για άνδρες, συνεντεύξεις και πολλά, μα πάρα πολλά αφιερώματα σε όμορφα θηλυκά… Κοστίζει μόνο 0,99 δολ. Εννοείται πως κάθε μήνα θα πρέπει να καταβάλλετε εκ νέου τα χρήματα για το νέο τεύχος.

http://itunes.apple.com/us/app/playboy/id340150554?mt=8