Διάσημοι Αρχιτέκτονες Σχεδιάζουν Απίστευτες Γυναικείες Γόβες

288

Διάσημοι Αρχιτέκτονες Σχεδιάζουν Απίστευτες Γυναικείες Γόβες που Μπορείτε να Εκτυπώσετε!

Το εγχείρημα έγινε για το πρωτοποριακό brand United Nude και πρόκειται για παπούτσια τα οποία είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου σε 3D εκτυπωτή.

thehomeissue_3d04

Αυτά τα όχι και τόσο διακριτικά κόκκινα παπούτσια είναι ιδανικά για όσους από εσάς θέλετε να περάσετε απαρατήρητοι.

O ιδρυτής του brand United Nude, Rem D Koolhaas (ανιψιός του γνωστού αρχιτέκτονα Rem Koolhaas) προσέγγισε τους αρχιτέκτονες Zaha Hadid, Ben van Berkel και Fernando Romero, καθώς και τους σχεδιαστές μόδας Ross Lovegrove και Michael Young με σκοπό να δημιουργήσουν γυναικεία παπούτσια χρησιμοποιώντας μόνο 3D printing.

thehomeissue_3d03

Αν θελήσετε να φορέσετε κάτι τέτοιο καλό θα είναι να προσέξετε μην σκαλώσετε πουθενά και δεν μπορείτε να ελευθερωθείτε.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε παπούτσια τα οποία δεν είναι για καθημερινή χρήση, αλλά είναι όμορφα σαν έργα τέχνης», είπε ο Koolhaas.

Κάθε ένα από τα παπούτσια χρειάστηκε 24 ώρες για να εκτυπωθεί με τη χρήση 3D μηχανήματος. Κάθε ζευγάρι δημιουργήθηκε με δυο υλικά: οι σόλες εκτυπώθηκαν σε σκληρό νάιλον ενώ το πάνω μέρος τους από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη η οποία είναι πιο μαλακή και ευέλικτη.

thehomeissue_3d02

Αυτά τα σούπερ άνετα peep toes είναι ιδανικά για βόλτα στην άμμο.

Ο σχεδιαστής Van Berkel είπε σχετικά: «Είναι πολύ άνετα στο περπάτημα. Δημιουργήσαμε μια γερή κατασκευή στο εσωτερικό του παπουτσιού έτσι ώστε όποια τα φοράει και περπατάει με αυτά να νιώθει απόλυτη σταθερότητα».

thehomeissue_3d01

Αυτά τα παπούτσια θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν και σαν δυο όμορφα βάζα για λουλούδια.