Διάκριση της Yuboto στην εξυπηρέτηση πελατών

62

Σε σε μία λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής στις 17 Δεκεμβρίου 2015, η Yuboto απόσπασε το Βραβείο «Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών». Η Βράβευση πραγματοποιήκε στο πλαίσιο του θεσμού των Εθνικών Βραβείων του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

Η Εύα Κρίκη, Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών της Yuboto, δήλωσε:

 

«Η υψηλή εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας διαρκής στόχος που συνοδεύει τη Yuboto από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της. Για όλους εμάς που εργαζόμαστε στην εταιρεία, η εξυπηρέτηση πελατών δεν αποτελούσε ποτέ μία τυπική διαδικασία. Ήταν πάντα το βασικό εργαλείο  που δημιουργεί σταθερές και μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις προσδίδοντας ταυτόχρονα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.  Η Βράβευσή μας από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών μας δίνει χαρά και μας τιμά ιδιαίτερα.»

 

Το Βραβείο δίνει στη Yuboto την πρώτη θέση στην κατηγορία «Εξυπηρέτηση Πελατών – Μικρός Οργανισμός» ενώ την κατατάσσει ανάμεσα στις 11 βραβευμένες επιχειρήσεις με την υψηλότερη εξυπηρέτηση πελατών. 

 

Σημειώνεται ότι μέσα στο 2015 η Yuboto έχει αποσπάσει συνολικά 8 Βραβεία, 1 Έπαινο και 1 Τιμητική Διάκριση σε τομείς που αφορούν στην τεχνολογία, στην καινοτομία στην Ε.Κ.Ε. και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Φωτογραφία: Η κ. Εύα Κρίκη παραλαβάνει το βραβείο.