Διαγωνισμός wordigs: Αλλάζει τον τρόπο διδασκαλίας των αγγλικών! ΚΕΡΔΙΣΤΕ 20 συνδρομές!!!

273

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook  κάντε like & share στο post του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 20 ετήσιες συνδρομές από το «wordigs», το πρωτοποριακό online εργαλείο εκμάθησης αγγλικού λεξιλογίου για μικρούς και μεγάλους μαθητές κάθε επιπέδου. Με περισσότερες από 26.000 λέξεις & προτάσεις και δυνατότητα Ατομικής Εξάσκησης αλλά και real-time Online Gaming, η εκμάθηση αγγλικού λεξιλογίου κατακτάται με ιδιαίτερα ψυχαγωγικό και αποτελεσματικό τρόπο

Λεπτομέρειες διαγωνισμού:

  1. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 3μ.μ. κατόπιν κλήρωσης με την ανακοίνωση των νικητών.
  2. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για την παραλαβή του δώρου τους στο τηλ. 210 7240510

 

Πριν λίγους μήνες είχαμε τη χαρά να δοκιμάσουμε το wordigs πριν καλά καλά κυκλοφορήσει, και η πρώτη μας εντύπωση ήταν πολύ θετική καθώς η COGNITURN, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση και τις νέες τεχνολογίες, κατάφερε να δώσει σάρκα και οστά σε μια πολύ έξυπνη ιδέα που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μαθαίνουν αγγλικά και οι καθηγητές τα διδάσκουν.

Μαθητές όλων των επιπέδων

Το wordigsαπευθύνεται σε μαθητές όλων των επιπέδων, οι οποίοι μέσω πολύ όμορφα σχεδιασμένων και εμπλουτισμένων Quizzes μαθαίνουν καινούργιες λέξεις ή κάνουν επανάληψη σε αυτές που έχουν ήδη μάθει. Συγκεκριμένα, στο wordigs υπάρχουν Quizzes με πάνω από 26.000 αγγλικές λέξεις, οι οποίες είναι κατηγοριοποιημένες σε 10 επίπεδα διδασκαλίας, αλλά και αντίστοιχες θεματικές ενότητες. Όταν λοιπόν ο μαθητής πρέπει να κατανοήσει λέξεις για την υγεία, τη μαγειρική ή την κοινωνία, ακολουθεί τα Quizzes-τεστ του wordigsκαι κατανοεί με εύληπτο τρόπο τις έννοιες που καλείται, ανάλογα με το επίπεδό του, να μάθει για να χρησιμοποιήσει κατόπιν στη γραπτή ή προφορική του επικοινωνία.

Επειδή όμως η στείρα μάθηση δεν βοήθησε κανέναν μαθητή, η ομάδα του wordigsενσωμάτωσε στην onlineπλατφόρμα πολλά διαγωνίσματα (OnlineGaming) τα οποία έχουν τη μορφή παιχνιδιών. Με σύμμαχο λοιπόν το κίνητρο της ψυχαγωγίας και του συναγωνισμού, ο μαθητής μαθαίνει, ψυχαγωγείται και… αναδεικνύεται σε wordigsPlayeroftheWeek!

Ο μαθητής, επίσης, μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρακολουθεί την πρόοδό του, δηλαδή να βλέπει ποιες ενότητες έχει διαβάσει, ποια τεστ έχει κάνει και με τι ποσοστό επιτυχίας, και φυσικά να παίξει στο wordigsOnlineGaming κερδίζοντας πόντους και διακρίσεις.

Απαραίτητος βοηθός για τους καθηγητές

Όσο σημαντικό είναι το wordigsγια τους μαθητές, άλλο τόσο χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί για τους καθηγητές. Και αυτό γιατί ο καθηγητής που θέλει να δώσει έναν πιο μαθητοκεντρικό χαρακτήρα στη διδασκαλία του θα βρει στο wordigsτον απαραίτητο βοηθό.

Ο καθηγητής των αγγλικών λοιπόν έχει τη δυνατότητα μέσω του wordigs MyOffice να συνδέεται onlineμε τους μαθητές του και χρήστες της υπηρεσίας, να τους εξετάζει με practices και tests από το πλήθος των Quizzes του wordigs, να δημιουργεί δικά του Quizzes ανάλογα με τον στόχο και το επίπεδο των μαθητών του, καθώς και να ελέγχει τις επιδόσεις της τάξης του.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του wordigsπου θα λατρέψουν οι καθηγητές είναι το OpenLibrary. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορεί κάποιος καθηγητής να επικοινωνήσει με έναν άλλο καθηγητή, για να ανταλλάξουν ιδέες, να οργανώσουν από κοινού τη διδακτέα ύλη, καθώς και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους για το πώς να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη διδασκαλία.

Kids_Adult_1600x837

Και για την επιχείρηση

Οι δυνατότητες του wordigsδεν σταματούν εδώ. Μέσω της onlineεκπαιδευτικής πλατφόρμας της COGNITURN ακόμη και εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το wordigs προκειμένου οι εργαζόμενοι να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στα αγγλικά. Να επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά ότι το wordigs περιλαμβάνει ένα πλήθος λέξεων και φράσεων της αγγλικής γλώσσας, οπότε μπορεί να ικανοποιήσει άνετα τις επικοινωνιακές ανάγκες μια επιχείρησης.

Αποκτήστε το!

Είτε είστε καθηγητής είτε μαθητής, το σίγουρο είναι ότι με το wordigsη διδασκαλία του λεξιλογίου των αγγλικών δεν θα είναι ποτέ ξανά άχαρη και, ως εκ τούτου, αναποτελεσματική. Ψυχαγωγία, διασκέδαση και εκπαίδευση συνδυάζονται αρμονικά χαρίζοντας στον μαθητή και στον καθηγητή το απαραίτητο εργαλείο που θα κάνει την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας… παιχνιδάκι. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές, ξεκινώντας από τα 9 ευρώ για 3 μήνες και φτάνοντας τα 29 ευρώ για έναν χρόνο.

Δοκιμάστε το!

Το wordigsκατάφερε να γίνει αποδεκτό από μια μεγάλη μερίδα φροντιστηρίων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από την πρώτη κιόλας στιγμή που διατέθηκε στην αγορά. Αν θέλετε και εσείς λοιπόν να δοκιμάσετε το wordigs, επισκεφτείτε το www.wordigs.com και δοκιμάστε την υπηρεσία εντελώς δωρεάν για 14 ολόκληρες ημέρες!

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε πιο δημιουργικό και επωφελές χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν μαθητή από το wordigs!