Διαγωνισμός ΟΤΕ TV: 10 φίλαθλοι στον αγώνα Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός

95

Τη δυνατότητα σε 10 φιλάθλους να παρακολουθήσουν liveτην ομάδα του Ολυμπιακού στον αγώνα του UEFA Champions League Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός δίνει ο ΟΤΕ ΤV, μέσω διαγωνισμού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στην έδρα της Μπάγερν και 10 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας να πετύχουν το απόλυτο στις μέχρι στιγμής εκτός έδρας αναμετρήσεις τους για την φετινή σεζόν.

Μέσω του διαγωνισμού, που έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να κερδίσουν ένα εισιτήριο κατηγορίας ‘first class’ για να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση του ‘θρύλου’ στο γήπεδο AllianzArena. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το μήνυμα «OTESPORT» στο 19129[1] προκειμένου να μπουν στην κλήρωση και να ζήσουν αυτή τη μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Στο δώρο του διαγωνισμού περιλαμβάνονται  ακόμη δωρεάν μετακίνηση και διαμονή, καθώς επίσης ξενάγηση στην πόλη του Μονάχου.

Ο αγώνας Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός θα προβληθεί στον OTETV ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 21.45, στο OTESPORT 2HD.  

Μέσα από το μπουκέτο 13 αθλητικών καναλιών, εκ των οποίων τα 11 σε υψηλή ευκρίνεια, ο ΟΤΕ TVπροσφέρει μακράν το πιο πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα σε όλα τα σπορ, με πάνω από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα. Επίσης, με στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας και επιβράβευσης, ο OTETVσταθερά ενισχύει την  ψυχαγωγία των συνδρομητών του.

[1] Χρέωση 0,11€/sms. Όροι και προϋποθέσεις στο www.otetv.gr/news