ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε το υπερσύγχρονο smartphone Honor 7 Lite

232

Η Honor Mobile Greece σε συνεργασία με το Mobilenews.gr σας χαρίζει το υπερσύγχρονο smartphone Honor 7 Lite.

Κορυφαίες επιδόσεις, ανεπανάληπτη αυτονομία, εργονομικός σχεδιασμός, σώμα από αλουμίνιο και εντυπωσιακές φωτογραφικές δυνατότητες αποτελούν το πορτρέτο αυτού του έξυπνου κινητού τηλεφώνου που ήρθε για να μείνει. Εσύ, άραγε, είσαι αρκετά τολμηρός για να ξεχωρίσεις; Είσαι έτοιμος για την επανάσταση του Honor 7 LiteΠερισσότερα εδώ

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook/Mobile News GR.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να κάνετε:

1. LIKE στη σελίδα του χορηγού @HonorMobileGR
2. LIKE στη σελίδα @mobilenewsgreece
3. Like & Share στο post του διαγωνισμού. 

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 15:00 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στο Mobilenews.gr και στη σελίδα μας στο  Facebook/Mobile News GR.

Τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον νικητή.

 

Όροι διαγωνισμού:

Στο διαγωνισμό παίρνουν μέρος όλοι όσοι έχουν κάνει Like στη σελίδα του χορηγού “Honor Mobile Greece” και  Like & Share στη σχετική ανάρτηση του συγκεκριμένου διαγωνισμού στη σελίδα του @mobilenewsgreece στο Facebook . 

Κάθε συμμετέχων δύναται να συμμετέχει στον Διαγωνισμό με ένα και μόνο Προφίλ στο Facebook και μία και μόνο ηλεκτρονική διεύθυνση. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους συμμετέχοντες την αποστολή στοιχείων ταυτότητας και επικοινωνίας (π.χ. ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου) με σκοπό την ταυτοποίηση των προσώπων, ώστε να είναι δυνατή η αποστολή του επάθλου στην σωστή διεύθυνση, οι οποίοι αποδέχονται την ένταξη αυτών των στοιχείων σε σχετικό αρχείο (βάση δεδομένων).

 

Χορηγός Honor Mobile Greece

 

Πηγή: Mobile News GR - Kινητά Νέα