Δέκα προτάσεις περιβαλλοντικών δράσεων από το ΑΥΡΑ και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

57

Δέκα προτάσεις περιβαλλοντικών δράσεων

από το ΑΥΡΑ και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Μέχρι τις 31 Μαΐου η ψηφοφορία του κοινού για τις φετινές πρωτοβουλίες.

Το ΑΥΡΑ, μέχρι σήμερα, έχει αναζωογονήσει το φυσικό περιβάλλον σε 14 περιοχές της χώρας και έχει ευαισθητοποιήσει 65.800 μαθητές.

 

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της CocaCola Τρία Έψιλον, σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, συνεχίζει για 5η χρονιά το διεθνώς βραβευμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Κάποια Δάση έχουν τη δική τους Αύρα», προσκαλώντας το κοινό να επιλέξει ψηφίζοντας online τις 3 φετινές περιβαλλοντικές δράσεις που θα υλοποιηθούν.

Η ψηφοφορία διαρκεί έως τις 31  Μαΐου στη σελίδα του ΑΥΡΑ στο Facebook www.facebook.com/avragreen.gr  και στο επίσημο website του ΑΥΡΑ www.avragreen.gr

 

Η τελική επιλογή των φετινών 3 περιβαλλοντικών δράσεων, που θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινωθεί στις 5 Ιουνίου στο site του ΑΥΡΑ και η υλοποίηση των δράσεων θα πραγματοποιηθεί   μέχρι το τέλος του 2013.

 

Επισυνάπτεται το σχετικό Δελτίο Τύπου, που αναφέρει και τα σημαντικά –ως τώρα- αποτελέσματα του προγράμματος, fact sheet με στοιχεία για τις προτεινόμενες 10 περιοχές που έχουν επιλεχθεί, βάσει έρευνας, καθώς και λογότυπο του προγράμματος και του ΑΥΡΑ και ο χάρτης των προτεινόμενων περιοχών.