Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του LG G4!

97

Η LGElectronics(LG) θα παρουσιάσει σήμερα στις 11:00 το πρωί (τοπική ώρα 18.00 μ.μ.) στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών το πολυαναμενόμενο LGG4, ενώ παρουσιάσεις της νέας ναυαρχίδας της LG θα πραγματοποιηθούν σε Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Κωνσταντινούπολη και Σεούλ. Μέσω μιας μοναδικής συνεργασίας, φέτος το δίκτυο CNETLive δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Νέα Υόρκη στις 11 το πρωί σε livestreaming.

 

Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω του υπολογιστή ή του smartphone τους στο CNETLive και να παρακολουθήσουν την επίσημη παρουσίαση του νέου smartphoneτης LG, που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και καινοτομία, που θα κάνει τη ζωή των χρηστών πραγματικά καλύτερη. Το LG G4, φιλοδοξεί να σταθεί αντάξιος διάδοχος του G3, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία της εταιρείας, τόσο από πλευράς πωλήσεων, όσο και από βραβεύσεις που έλαβε από τον κλάδο. Η LGέχει ήδη παρουσιάσει το νέο MobileUserInterfaceLGUX 4.0, με το οποίο είναι εξοπλισμένο το νέο LGG4, που προσφέρει ακόμα πιο αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης για μοναδική άνεση, ενώ κατανοεί και ανταποκρίνεται ακόμα καλύτερα στις μοναδικές ανάγκες κάθε χρήστη.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο παρακάτω link και παρακολουθήστε ζωντανά από τη Νέα Υόρκη την επίσημη παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της LG, LGG4: CNETLive

http://live.cnet.com/Event/LG_G4_live_blog