Αυτά τα Χριστούγεννα ζήστε δωρεάν την εμπειρία των Vodafone RED

67

Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους. 

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη “RED” στο 1339. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 31 Δεκεμβρίου. 

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Consumer Postpaid Senior Manager της Vodafone δήλωσε: 

«Τα Vodafone RED είναι τα καλύτερα προγράμματα συμβολαίου της αγοράς, προσφέροντας ξέγνοιαστη επικοινωνία, προς όλα τα δίκτυα και παρά πολλά ΜΒ για σερφάρισμα, χωρίς όρια. Φέτος προσφέρουμε τη μοναδική Vodafone RED εμπειρία σε όλους τους πελάτες συμβολαίου, για να έρθουν πιο κοντά στις οικογένειες τους και τους φίλους τους μέσα στις γιορτές. Είναι ένα “Ευχαριστώ” από εμάς στην Vodafone, σε αυτούς που μας εμπιστεύονται».