Αποστολή: Η ZTE παρουσιάζει το Grand X IN με Intel

121

Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε την παρουσίαση της ZTE. Η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο της κινητό με επεξεργαστή Intel, την ναυαρχίδα της ZTE, το GrandXIN.

To Grand X IN είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Ένα κινητό που στοχεύει ψηλά, προσφέροντας επεξεργαστική ισχύς για τους απαιτητικούς χρήστες, με κορυφαίες επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Την παρουσίαση έκανε ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, σε μια νοηματική σύνδεση των χρηστών που δεν είναι techno-freak, αλλά ένα κινητό σαν το Grand X IN, μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ευκολία χρήσης.

Στην παρουσίαση μίλησαν επίσης ο Alex Deng Chao (Γενικός Διευθυντής ZTE Ελλάδος), ο Σωτήρης Σκανδάμης (Εκτελεστικός Διευθυντής Terminals) και ο Νίκος Παναγιωτίδης (Business Development Manager της Intel Ελλάς).

 

Ηλίας Φλωράκης

 

GrandXIN

Η ΖΤΕ Corporation, ο κορυφαίος πάροχος στην παγκόσμια αγορά τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, διαχείρισης δικτύου και συσκευών κινητής τηλεφωνίας, παρουσίασε στην Ελληνική Αγορά το Grand X IN, το πρώτο smartphone της εταιρείας με επεξεργαστή Intel Inside®. Η νέα αυτή συσκευή, αποτελεί τη ναυαρχίδα της ΖΤΕ και είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Grand που ήδη κυκλοφορεί στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο με μεγάλη επιτυχία.

 

Το Grand X IN προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση μέσω του επεξεργαστή Intel®Atom™ Z2460, και υποστήριξη δικτύου HSPA+21Mbps με την πλατφόρμα Intel®XMM™ 6260. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τεχνολογιών της Intel παρέχει ενεργειακή επάρκεια της συσκευής και υψηλή απόδοση χρήσης και δίνει τη δυνατότητα για γρήγορη και άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο.

 

Το ΖΤΕ Grand X IN διαθέτει οθόνη 4.3”, με 16 εκατομμύρια χρώματα, κάμερα 8MP με αυτόματη εστίαση, φλας (AF/Flash), Blu-ray τεχνολογία αναπαραγωγής βίντεο και μπαταρία 1650 mAh, Li-Ion, μεγάλης διάρκειας.

Με τις διαστάσεις της συσκευής να είναι μόλις 127 x 65 x 9.9mm, το Grand X IN περιέχει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές δυνατότητες: Bluetooth 2.1 + A2DΡ, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA και Mobile HD σύνδεσμο (μέσω micro-USB) για σύνδεση μικρής εμβέλειας. Η ευρεία γκάμα των οπτικό-ακουστικών χαρακτηριστικών περιλαμβάνει Dolby Ήχο, καταγραφή HD Βίντεο και HD Φωνή.

«Το Grand X IN αποτελεί την πρόταση smartphone της ΖΤΕ με επεξεργαστή Intel  για την Ευρώπη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με την Intel», δήλωσε ο κος Ao Wen, Αντιπρόεδρος της ΖΤΕ για την κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη. «Οι συσκευές της σειράς ZTE Grand, είναι συσκευές άριστης ποιότητας και προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Παράλληλα με την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που μας παρέχει η Intel, έχουμε κατασκευάσει μια αξιόπιστη συσκευή με ενισχυμένες δυνατότητες και υψηλή απόδοση. Η ΖΤΕ διαθέτει εμπειρία 10 χρόνων στην έρευνα και κατασκευή smartphone και διαθέτει 10% των ετήσιων εσόδων της στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Στόχος της ΖΤΕ είναι να προσφέρει στην τις καλύτερες συσκευές στις πιο οικονομικές τιμές, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να αποκτήσουν την εμπειρία χρήσης ενός εξαιρετικού smartphone. Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που πραγματικά έχουν αξία, για αυτό το λόγο προσπαθούμε να υπερέχουμε στους τομείς απόδοσης μπαταρίας και γρήγορης ανάκτησης δεδομένων, έχοντας σαν αποτέλεσμα την υψηλού επιπέδου ικανοποίηση των πελατών μας».

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Επεξεργαστής Intel® Atom™ Z2460

HSPA+ 21Mbps υποστήριξη με Πλατφόρμα Intel® XMM™ 6260

EDGE 900/1800/1900, HSDPA 900/2100, DPA 21Mbps UPA 5.76Mbps

Λειτουργικό Σύστημα Android Ice Cream Sandwich

RAM 1GB, ROM 4GB, Υποδοχή για εξωτερική κάρτα microSD έως 32GB

Οθόνη 4.3”, QHD (960×540), 16M, TFT, Capacitive

Μπαταρία 1650 mAh, Li-Ion

Κάμερα 8Mpx με αυτόματη εστίαση και φλας (AF/Flash) + 0.3Mpx μπροστινή κάμερα

GPS, WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct, Bluetooth 2.1 + A2DP

Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα, Αισθητήρας Εγγύτητας, Φως

Dolby, DLNA, 1080p καταγραφή βίντεο, 1080p αναπαραγωγή βίντεο

NFC, FOTA, HD Φωνή, Διπλό μικρόφωνο 

Διαστάσεις 127 x 65 x 9.9mm, Βάρος (με μπαταρία) 140.8g