Αποστολή: 1st Gaming Festival

54

Με μεγάλη επιτυχία, διοργανώθηκε το 1ο φεστιβάλ βιντεοπαιχνιδιών. Η διάρκειά του ήταν 3 μέρες και ο χώρος φιλοξενίας η Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στην διάρκεια του Gaming Festival, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες δημοφιλών τίτλων, αλλά και να δοκιμάσουν μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων και gaming gear.  Διοργανώθηκε επίσης on site tournaments σε διάφορα παιχνίδια με πολλά δώρα και εκπλήξεις.

Με το XBOX360 ήταν παρόν η Microsoft, με βασικό τίτλο  το πολυαναμενόμενο Halo 4 και το δημοφιλέστατο Kinect. Η SONY έφερε το Playstation 3 και το PS Vita δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παίξει τους τελευταίους τίτλους . Παρόν ήταν και το Move για να μυήσει τους μικρούς (κυρίως) φίλους στο Wonderbook: Book of Spell.

Σημαντική, ήταν και η παρουσία της CDMEDIA, εκπρόσωπο μερικών από τους κορυφαίους publishers του χώρου, με πολλά happenings και δώρα για το κοινό.

Είδαμε επίσης την Dell με τα απίθανα Alienware και την HP με την σειρά Envy Desktops PC, μηχανήματα για απαιτητικούς gamers.

Οι gamers είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά των παιχνιδιών League of Legends, FIFA 13, Tekken Tag Tournament 2 , Streetfighter X Tekken και Dead or Alive 5.

Το παρόν έδωσαν και ήρωες των βιντεοπαιχνιδιών που φωτογραφήθηκαν με τους φαν των τίτλων τους.

 

Ηλίας Φλωράκης