Αποσπώμενο «δύο σε ένα» Android PC!

89

Η HP ανακοίνωσε το λανσάρισμα του HP SlateBook x2, ενός αποσπώμενου PC που προσφέρει όλες τις λειτουργίες ενός notebook, ενώ διαθέτει αποσπώμενη οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν sleek tablet. Διαθέτοντας λειτουργικό σύστημα Android,  αυτή η ευέλικτη «δύο σε ένα» συσκευή  συνδυάζει δύναμη και φορητότητα, παρέχοντας στον χρήστη την ευελιξία να δημιουργήσει, να καταναλώσει και να μοιραστεί περιεχόμενο, όπου κι αν βρίσκεται.  

 

Η ασύγκριτη σειρά προϊόντων PC νέας γενιάς της HP έχει σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται με τα δικά τους στοιχεία σε συσκευές οι οποίες μπορούν και προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες τους.

 

Το HP SlateBook x2 είναι η πρώτη αποσπώμενη συσκευή Android με φορητό επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, που προσφέρει πιο ρεαλιστικό gaming, γρήγορο web browsing και υψηλής ποιότητας (HD) video playback, καθώς και πρόσβαση στο TegraZone app.(2) 

 

«Οι καταναλωτές θέλουν να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται περιεχόμενο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο  internet – και απαιτούν απρόσκοπτη σύνδεση»,  δήλωσε ο Louis Perrin, Director, consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA.

«To HP SlateBook x2 αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης μας να εξελίσσουμε την υπολογιστική εμπειρία, προσφέροντας στους καταναλωτές την απαραίτητη ευελιξία ώστε να είναι δημιουργικοί  στο σπίτι, στην εργασία τους ή εν κινήσει.»

 

Το HP SlateBook x2, μαζί με το βραβευμένο HP ENVY x2 συμπληρώνουν τη γκάμα αποσπώμενων PC της HP, ενώ μαζί με το HP Slate7 , προσφέρουν πρόσβαση στην εμπειρία Google, μέσω διαφορετικών λειτουργικών συστημάτων.  

 

Το HP SlateBook x2 δίνει τη δυνατότητα  εύκολης εναλλαγής από λειτουργίες ψυχαγωγίας σε λειτουργίες εργασίας, συνδυάζοντας τη φορητότητα του tablet με την απόδοση του notebook, σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android. Αξιοποιώντας τον προηγμένο σχεδιασμό μαγνητικής άρθρωσης και το διπλό σύστημα μπαταρίας – μια στη βάση και μια στο tablet – οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν την εναλλαγή tablet – notebook και το αντίστροφο, ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει.

 

Το HP SlateBook x2, το οποίο εγγυάται ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την απόδοση έναντι της φορητότητας, διαθέτει Android Jelly Bean 4.2, ενώ προσφέρει την εμπειρία Google με υπηρεσίες όπως το Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive και το Google+ Hangouts για video chat μεταξύ πολλών ατόμων και πρόσβαση σε εφαρμογές και ψηφιακό περιεχόμενο μέσω του Google Play.(2)

 

Η υψηλής ευκρίνειας FHD οθόνη αφής 10.1ιντσών (25.65 cm) προσφέρει ευκρινείς γραμμές, καθαρές εικόνες, χρωματική πιστότητα και μειώνει την ηλιακή αντανάκλαση. Το SlateBook x2 διαθέτει επίσης αποθηκευτική δυνατότητα έως και 32GB eMMC και DTS Sound+ Solution, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, μουσική και videos.

 

Επιπλέον, η ενσωματωμένη δυνατότητα εκτύπωσης που διατίθεται αποκλειστικά από την HP, επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας, μέσω των περισσότερων εφαρμογών.

 

Η HP συμπληρώνει την γκάμα των νέων της PC με αποκλειστικές λύσεις και υπηρεσίες, που παρέχουν μια σειρά από απλά και εύκολα προσβάσιμα εργαλεία υποστήριξης, με σκοπό να βοηθήσουν τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει η HP. Οι καταναλωτές μπορούν να διευρύνουν την εγγύηση του προϊόντος και να προμηθευτούν το HP Care Pack(3) για το HP SlateBook x2, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης.

 

Διαθεσιμότητα

Το HP SlateBook x2 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική τον Ιούλιο του 2013.

Επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το HP SlateBook x2 είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.hp.com/x2 και στοThe Next Bench.