Απολαύστε το Μουντιάλ σε μια Sony 4K TV!

113

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαθείτε στην ατμόσφαιρα, τα χρώματα και τη δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™; Αποκτήστε τη νέα τηλεόραση BRAVIA™ 4K και απολαύστε όλο τον ενθουσιασμό της Βραζιλίας με εντυπωσιακές εικόνες και ήχο.

 

Η BRAVIA X9, η επίσημη 4Κ τηλεόραση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™ ηγείται της φετινής σειράς τηλεοράσεων 4K, από τη Sony, και ανεβάζει το επίπεδο ψυχαγωγίας σας όσο ποτέ άλλοτε, ενώ, παράλληλα, φέρνει την πραγματική ατμόσφαιρα του σταδίου στο σπίτι σας.

 

Ακόμα και αν παρακολουθείτε συνηθισμένες αναμεταδόσεις HD, η μοναδική τεχνολογία 4K X-Reality PRO της Sony αναβαθμίζει τις εικόνες και προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες με 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την HD. Θα βλέπετε ακόμα και κάθε φύλλο του γρασιδιού στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και την απόλυτη αυτοσυγκέντρωση στο πρόσωπο των παικτών πριν βγουν στο τερέν.

 

Αγγίξτε το κουμπί και η λειτουργία Live Football Mode θα αναπαράγει τον αυθεντικό ήχο του γεμάτου κόσμο σταδίου. Το νέο interfaceτης Braviaενσωματώνει τα ποδοσφαιρικά νέα αλλά και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων από τη FIFA™ και άλλες πηγές. Με τη λειτουργία Social Viewing θα συνδέεστε με το πάθος των άλλων οπαδών και θα διαβάζετε στην οθόνη tweets σε πραγματικό χρόνο, όσο εξελίσσεται η δράση. Χάρη στο video chat με Skype, μπορείτε ακόμα να μοιράζεστε την εμπειρία σας με τους φίλους και τους δικούς σας σε ολόκληρο τον κόσμο, όσο θα βλέπετε το παιχνίδι.

 

 

Το ποδόσφαιρο σε 4K έρχεται κοντά σας

Οι καλύτερες στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 της FIFA™ θα προβάλλονται σε επιλεγμένα καταστήματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βιώσετε τη χαρά του ποδοσφαίρου σε εξαιρετική ανάλυση 4Κ με εκπληκτικές λεπτομέρειες και ήχο, στις τηλεοράσεις BRAVIA X95 και X9.

 

Δείτε στον παρακάτω πίνακα με τα συνεργαζόμενα καταστήματα:

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΟΛΗ

SONY CENTER GOLDEN HALL

ΑΘΗΝΑ

SONY CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΡΕΝΤH

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΣΥΓΓΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ THE MALL ATHENS

ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΨΥΧΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΑΓΟΥΛΑ

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ THE MALL ATHENS

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ SMART PARK

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΘΗΝΑ

MEDIA MARKT ΠΥΛΑΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MEDIA MARKT ΣΤΑΘΜΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MEDIA MARKT ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

PUBLIC ΤΣΙΜΙΣΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

PUBLIC COSMOS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΕYΚΑΡΠΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΠΥΛΑΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ