Αποκλειστική συνεργασία της Alcatel με τη Waves Intelligent Audio Technologies

85

Η alcatel και η WavesAudio ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία μιας μοναδικής, βέλτιστης εμπειρίας ήχου για τη ναυαρχίδα των smartphones  alcatel, τη σειρά IDOL 4. Η WavesAudio, αποδέκτης του βραβείου TechnicalGRAMMY® και καλύτερος σχεδιαστής τεχνολογιών AudioDSP, προσφέρει το ασυγκρίτως μεγαλύτερο εύρος τεχνολογίας στη βιομηχανία καταναλωτικών ειδών. Αξιοποιώντας τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχει στη διάθεσή της και το βραβευμένο ιστορικό της που εκτείνεται σε όλους τους τομείς του κόσμου των μέσων ψυχαγωγίας, η Wavesπαρέχει ήχο επαγγελματικού επιπέδου στην alcatel για μια πλούσια ακουστική εμπειρία.

 

Η συνεργασία απογειώνει την εμπειρία ακρόασης του IDOL 4 και  IDOL 4S, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία υποστήριξης MaxxSenseτης Waves. Αυτή η πρόσθετη ενίσχυση παρέχει αδιάλειπτη, σταθερή εμπειρία ακρόασης στα IDOL 4 και IDOL4S– σε όποια θέση κι αν έχετε το κινητό σας: κάθετη, οριζόντια, ακόμα και ανάποδη.

 

Τα μοναδικά σχεδιασμένα IDOL 4 και IDOL4S της Alcatel ανεβάζουν τον πήχη με μια νέα επαυξημένη εμπειρία πολυμέσων, προσβάσιμων μέσω ενός ειδικού κουμπιού που ονομάζεται BoomKey. Το BoomKey προσφέρει τη λειτουργία «Boommymusic», μια εμπειρία ήχου που σχεδιάστηκε από την alcatel και κατασκευάστηκε από την Waves, ώστε να βελτιστοποιεί αυτόματα τη μουσική με ένα απλό άγγιγμα. Οι υπόλοιπες καινοτομίες BoomKeyτης εταιρείας περιλαμβάνουν τα “BoommyCamera,” “BoommyGallery”, “BoommyGame” και “BoommyView”, η κάθε μια με τη δική της σειρά βελτιώσεων.

 

«Αυτή η συνεργασία μας φάνηκε απόλυτα σωστή και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε την εξαιρετική συνεργασία με την Waves! HWaves και η alcatel μοιράζονται το ίδιο όραμα – την παροχή μιας βέλτιστης ακουστικής εμπειρίας στους καταναλωτές μας, οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε ο DanDery, ChiefMarketingOfficer σ alcatel. «Η συνεργασία μας θα προσφέρει μοναδικές και καινοτόμες εμπειρίες στους καταναλωτές μας, οι οποίοι πάντα αποτελούν την προτεραιότητά μας».

 

«Η σειρά IDOL 4 αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή σειρά συσκευών για το σημερινό σκεπτόμενο και συνδεδεμένο χρήστη», λέει ο TomerElbaz, ExecutiveVicePresident, του ConsumerDivision της Waves. «Ο στόχος της Wavesείναι να βοηθήσει στην παροχή λύσεων για τους εταίρους μας, δημιουργώντας πρωτόγνωρες εμπειρίες.»

 

Ο JackJosephPuig, αποδέκτης πολλαπλών βραβείων GRAMMY®, παραγωγός / mixer και Επικεφαλής του τμήματος GlobalMarketing του ConsumerDivision της Wavesσυμφωνεί με τις δηλώσεις του Elbaz: «H έξυπνη απόδοση ήχου αποτελεί πλέον μια αναμενόμενη χαρακτηριστική προσθήκη, και η Waves βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καινοτομιών σε αυτόν τον τομέα. Με τη συνεχόμενη ανάπτυξη στην έξυπνη τεχνολογία ήχου, η οποία ανιχνεύει το περιεχόμενο, τη συσκευή και το περιβάλλον του χρήστη, η Wavesπρωτοπορεί στην ικανοποίηση των αναγκών του σημερινού χρήστη κινητού, με μια ισχυρή αίσθηση της εικονικής πραγματικότητας και τις επαυξημένες, γρήγορα αναδυόμενες τάσεις. Η MaxxTechnologies της WavesAudioδιασφαλίζει ότι το σύστημα λειτουργεί. Το μελλοντικό στοίχημα είναι η πρόβλεψη των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους οι άνθρωποι θα αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους και η Waves παραδίδει τα πρακτικά εργαλεία που λειτουργούν σε συνδυασμό με τις συσκευές και το περιβάλλον των χρηστών, ώστε να προσφέρει μια ανώτερη ηχητική εμπειρία σε πραγματικό χρόνο.»