Αποκλειστικά στον ΓΕΡΜΑΝΟ το MLS iQTalk Onyx

85

Το νέο SmartphoneMLS iQTalk Onyx, με εντυπωσιακή οθόνη και απεριόριστες δυνατότητες, φέρνει σε αποκλειστικότητα[1] το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, oΝο1 Προορισμός για Smartphones[2].

 

Με μεγάλη οθόνη 5.5’ και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, το MLS iQTalk Onyx αποτελεί το ιδανικό Smartphone για πραγματικά άνετο σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση βίντεο με υψηλή ευκρίνεια. Η συσκευή διαθέτει κύρια κάμερα 13MP για ολοζώντανες φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αλλά και μπροστινή κάμερα 3.2MP για απίθανες selfiesκαι βίντεο-κλήσεις. Το MLS iQTalk Onyx διαθέτει, επίσης, μεγάλη μνήμη 16GBγια να μπορεί κανείς να αποθηκεύει εύκολα τις αγαπημένες του φωτογραφίες, βίντεο, εφαρμογές, τραγούδια και παιχνίδια. Η συσκευή υποστηρίζει και την τεχνολογία HDVoiceγια κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

 

Η προσωπική βοηθός MAIC (MLS Artificial Intelligence Center), με τις λειτουργίες MLS Pedia, MLS Translate και MLS Caller ID, διευκολύνει το χρήστη και κάνει το MLS iQTalk Onyx να ξεχωρίζει. Μέσω φωνητικής εντολής στα ελληνικά μπορεί να πάρει τηλέφωνο ακούγοντας απλά το όνομα της επαφής, να πληκτρολογήσει και να στείλει SMSκαι email, να ανεβάσει postστο Facebook, να μεταφράσει μια λέξη ή φράση, αλλά και να βρει πληροφορίες που χρειάζεται ο χρήστης.

 

Το MLS iQTalk Onyx διατίθεται στα 249€[3] ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE PLUS στο δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Μαζί με τη συσκευή δώρο ένα MLS DestinatorTalk&Driveαξίας 49€.

[1] Η αποκλειστικότητα ισχύει μέχρι τις 31 Μαΐου 2015.

[2] Ο Νο1 προορισμός προκύπτει από έρευνες καταναλωτών και αφορά πρόθεση επίσκεψης και αγοράς.

[3]Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ.