Αποκλειστικά στον Γερμανό smartphone & tablet της Lenovo

67

Το Lenovo A7-30, το φθηνότερο τετραπύρηνο 3G Tablet με οθόνη 7’’, αλλά και το Lenovo A680, το φθηνότερο Smartphone με οθόνη 5’’, φέρνει στους πελάτες του, αποκλειστικά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με 99€ το καθένα.

 

Το 3GTabletLenovoA7-30 είναι η νέα πρόταση των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που συνδυάζει αρμονικά τη λειτουργικότητα με την οικονομία. Είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, οθόνη 7’’ υψηλής ανάλυσης, λειτουργικό σύστημα Android 4.2, ενώ έχει και εμπρόσθια κάμερα 2MP. Διαθέτει, επίσης, ηχεία τεχνολογίας Dolby, Bluetoothκαι μπαταρία που εξασφαλίζει περισσότερες από 8 ώρες αυτονομίας.

 

Tο 3GSmartphoneLenovo A680 διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών HD, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz για γρήγορο σερφάρισμα στο internet, ενώ υποστηρίζει λειτουργικό Android 4.2. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, κάμερα 5MP, έχει πεντακάθαρα χρώματα για να απολαμβάνει κανείς τα αγαπημένα του video και φωτογραφίες, ενώ έχει και δύο υποδοχές για κάρτες SIM (dualSIM).

 

Και οι δύο συσκευές διατίθενται στα 99€ η καθεμία ή δωρεάν[1] με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

 

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την εταιρεία Lenovo, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικά προϊόντα τεχνολογίας. Οι δύο νέες συσκευές Lenovoέρχονται να προστεθούν στην μεγάλη ποικιλία Smartphones και Tabletsπου διαθέτουν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μπορεί κανείς να τις συνδυάσει με τα πιο κατάλληλα αξεσουάρ.

[1] Το Lenovo A7-30 διατίθεται δωρεάν στο COSMOTE Internet On The Go Anyway 2GB με πάγιο 20€ με νέα 24μηνη σύνδεση, ενώ το Lenovo A680 διατίθεται δωρεάν στο COSMOTE PLUS 25 με πάγιο 25€, με νέα 24μηνη σύνδεση.