Απεριόριστη WhatsApp επικοινωνία για τους χρήστες της Q

74

Απεριόριστη επικοινωνία μέσω της εφαρμογής WhatsApp, της κορυφαίας εφαρμογής messaging στον κόσμο, θα απολαμβάνουν από εδώ και στο εξής οι συνδρομητές της Q, χωρίς καμία χρέωση δεδομένων.

 

Συγκεκριμένα, χάρη στην συνεργασία της WIND Ελλάς με την WhatsApp Inc., όλοι οι συνδρομητές Q θα μπορούν να κάνουν chatting, groupchatting, να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικά μηνύματα με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς καμία χρέωση για τη χρήση δεδομένων της εφαρμογής!

 

Η WIND Ελλάς είναι ο πρώτος πάροχος κινητής στην Ελλάδα που συνεργάζεται με την WhatsAppInc., προκειμένου οι συνδρομητές Q να αποκτήσουν τη δυνατότητα χρήσης της εφαρμογής WhatsApp χωρίς χρέωση δεδομένων. Έτσι οι συνδρομητές Q χρησιμοποιούν την εφαρμογή χωρίς να αναζητούν τη σύνδεση σε δίκτυο Wi-Fi ή να αγοράσουν κάποιο πακέτο δεδομένων κινητής.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι αυτή τη συνεργασία η οποία θα ωφελήσει τους κατόχους κάρτας Q πολλαπλά. Η επικοινωνία γίνεται ανέμελη καθώς οι συνδρομητές της δεν χρειάζεται να ψάχνουν για δωρεάν WiFi και μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρεώνονται για τα δεδομένα τους. Επιπλέον δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα διαθέσιμα ΜΒsτους και χρησιμοποιούν μια «πλούσια» υπηρεσία για να επικοινωνούν και να μοιράζονται με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμούν», δήλωσε ο Κώστας Τσαγκανός, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής WIND.

«Η WhatsAppείναι χαρούμενη που συνεργάζεται στην Ελλάδα με την WIND Ελλάς, καθώς προσφέρει στους συνδρομητές της νέα προϊόντα που προωθούν τη διασύνδεση. Με περισσότερους από 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλον τον κόσμο, παραμένουμε εστιασμένοι στο να βοηθάμε τους ανθρώπους να επικοινωνούν και να μένουν σε επαφή με ένα τρόπο που έχει γίνει μέρος της καθημερινής τους ζωής», ανέφερε ο BrianActon, Συνιδρυτής WhatsApp.

Η δωρεάν χρήση δεδομένων της εφαρμογής WhatsApp προσφέρεται χωρίς καμία προϋπόθεση μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015 στους συνδρομητές της Q. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα αρκεί μια οποιαδήποτε ανανέωση στο διάστημα των τελευταίων 60 ημερών για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη δωρεάν χρήση της.

Το WhatsApp είναι ένα εμπορικό σήμα της WhatsApp Inc. Η WhatsApp δεν υποστηρίζει ούτε εγκρίνει προϊόντα ή υπηρεσίες που δεν προσφέρονται από τη WhatsApp.