Αναβαθμίστηκε το Android Wear και εξασφαλίζει Wi-Fi στο LG G Watch R

92

Η τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού AndroidWear, έρχεται να προσφέρει στην πρώτη κυκλική wearableσυσκευή της LG Electronics (LG), το GWatchR, δυνατότητα πρόσβασησης σε δίκτυα WiFi, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις και πληροφορίες στον καρπό του χεριού τους, ακόμα και χωρίς σύνδεση Bluetooth.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, τα LGGWatch, LGGWatchR και LGWatchUrbaneθα γίνουν ακόμα πιο ευέλικτα, μόλις η αναβάθμιση του λειτουργικού FirmwareOvertheAir(FOTA) ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεσή της. Δεδομένου ότι είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει τρεις ξεχωριστές συσκευές AndroidWear, η LG έχει δεσμευθεί πλήρως στο οικοσύστημα των wearablesμε λειτουργικό Android.

Εκτός από τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Wi-Fi για το LGGWtchR, πλέον και οι τρεις συσκευές της LG θα υποστηρίζουν διαδραστικές επιφάνειες οθόνης (interactivewatchfaces), τις οποίες οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν μέσω της υπηρεσίας ‘GooglePlay’. Έτσι θα μπορούν πλέον να βλέπουν εύκολα πρόσθετες πληροφορίες, χτυπώντας ελαφρά (tap) σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης.

Τέλος, η νέα αναβάθμιση θα επιτρέπει στις συσκευές AndroidWearτης LGνα υποστηρίζουν χρήσιμες εφαρμογές που εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες, όπως η προβολή της πρόγνωσης του καιρού για τέσσερις ημέρες ή η μετάφραση λέξεων σε διάφορες γλώσσες απευθείας από το λειτουργικο της συσκευής. Έτσι, ένας ενεργός και πολυάσχολος χρήστης δε χρειάζεται πια να ενεργοποιεί το smartphoneτου, αφού οι εφαρμογές του AndroidWearπροσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση και τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής στο επίσημο Blogτης Googleγια το AndroidWear: http://officialandroid.blogspot.com