Ανακαλύψτε το iPad Pro στα καταστήματα Cosmote-Γερμανός

82

Το iPad Pro έχει την μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης Retinaαπό όλες τις συσκευές iOSμε 5,6 εκατ. pixel, για εξαιρετική ευκρίνεια, είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ. Διαθέτει νέο επεξεργαστή τρίτης γενιάς Α9Χ – 64bit, αναβαθμισμένη iSight κάμερα 8MP με καταγραφή video 1080p HD, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch iD για μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και διπλάσια ταχύτητα δεδομένων στη σύνδεση wifi. Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του iPadPro συγκαταλέγονται, επίσης, το ApplePencil1 και το SmartKeybord[1]με απεριόριστες δυνατότητες, η αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 9.

 

Με το iPad Pro 4Gμπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet, να χρησιμοποιεί προηγμένες multimedia εφαρμογές, να στέλνει και να λαμβάνει μεγάλα αρχεία με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δίκτυου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη, που προσεγγίζει το 80% του πληθυσμού της χώρας.

 

Στα καταστήματα COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές θα βρουν το νέο iPad Pro στην έκδοση 4G στα 1.279€[2] (χωρητικότητα 128GB), ενώ η έκδοση Wifi διατίθεται στα 989€ (τα 32GB) και στα 1.169€ (τα 128GB). Το iPad Pro διατίθεται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTEMobile Internet AnyWay, και με 24 άτοκες δόσεις, σε τρία χρώματα: γκρι, ασημί και χρυσό.

 

Μια κορυφαία συσκευή από την Apple που σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία Mobile Internet των χρηστών.

[1] Πωλείται χωριστά.

[2] Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και περιλαμβάνουν  ΦΠΑ.