Ανακαλυψτε έναν νέο τρόπο να φωτίσουμε την Ελλάδα

49

Ανακαλύψτε μια εντελώς καινούργια προσέγγιση για την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας στην Ελλάδα, με την διαδραστική εγκατάσταση, που παράγει ενέργεια από την κίνηση των πεζών, μια ανακάλυψη της Βρετανικής εταιρείας Pavegen Systems.

H μοναδική προσέγγιση του Pavegen έγκειται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί την κινητική ενέργεια από τα βήματά μας, σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, για να παράγει ηλεκτρική ενέργεια.

Ζήσε την εμπειρία της πρωτοποριακής αυτής τεχνολογίας, κάνε τα βήματά σου στην εγκατάσταση του Pavegen στο The Mall Athens, στην γιορτή του Keep Walking Project και ανακάλυψε τον τρόπο με τον όποιο τα βήματά σου μπορούν να φωτίσουν τον κόσμο.

Το Keep Walking Project του Johnnie Walker παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2011 στην Ελλάδα αναδεικνύοντας τρία πρωτοποριακά projects που λειτουργούν ως παραδείγματα ενός νέου τρόπου σκέψης για το πόσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλεύουμε συλλογικά. Το κοινό υποστήριξε το project που προτιμούσε να δει να υλοποιείται, συλλέγοντας «βήματα» και δωρίζοντάς τα στο project της αρεσκείας του.

To νικητήριο project στην Ελλάδα είναι το Pavegen και η εγκατάσταση του μηχανισμού έρχεται στην Αθήνα από τις 29 Μαΐου έως και τις 10 Ιουνίου, ως μέρος μίας παγκόσμιας γιορτής για το πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν δουλεύουμε συλλογικά.

Το Pavegen παρουσιάστηκε πρόσφατα στις ιστοσελίδες του CNN & USA Today, καθώς ο κόσμος ανταποκρίνεται όλο και περισσότερο στο μεγάλο αυτό ανεκμετάλλευτο ενεργειακό πόρο. Μέσω του Keep Walking Project του Johnnie Walker, το Pavegen έχει ήδη παρουσιάσει την μοναδική αυτή τεχνολογία με ειδικές εγκαταστάσεις σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Γνωρίστε από κοντά τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο Laurence Kemball-Cook και ακούστε για το Pavegen, τη συνεργασία του με το Johnnie Walker Keep Walking Project, αλλά και πως σχεδιάζει να υλοποιήσει αυτή την εκπληκτική τεχνολογία παγκόσμια.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Pavegen (στα Αγγλικά) επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.pavegen.com