Αλλάζουμε το ρυθμό. Το επιχειρείν σήμερα

42

Στην αίθουσα «Ολυμπία» της Αίγλης Ζαππείου, διοργανώθηκε την Δευτέρα 28 Μαΐου, η εκδήλωση της Oktabit με βασικό θέμα «Αλλάζουμε το ρυθμό. Το επιχειρείν σήμερα».

Με πρόγραμμα που ένωσε τους σημαντικούς συνεργάτες της εταιρείας και σε συνεργασία με τις εταιρείες Intel, Lexmark, Microsoft και Sony, οι ομιλητές της εκδήλωσης μίλησαν, ο καθένας από την σκοπιά του, για τις προοπτικές του επιχειρείν σήμερα, παρουσιάζοντας τις  νέες προτάσεις τεχνολογίας.

Τον συντονισμό και το άνοιγμα της εκδήλωσης επιμελήθηκε η Ευγενία Διαμαντή, Marketing & Communication Manager της Oktabit, ενώ το καλωσόρισμα έκανε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Ομιλίες:
«Σημεία Καμπής: Μεταβάλλοντας τον τρόπο  που σκεφτόμαστε και δρούμε», από τους Ilan Turjeman, Reseller Channerl Manager και Γιώργο Ρυμική, Distribution Business Manager της Intel.

«Lexmark, Go way beyond printing», από τον Ανδρέα Κυλικό, Γενικό Διευθυντή της Lexmark.

«Devices and services strategy: Ευκαιρίες για συνεργάτες» από την Δήμητρα Ντάρδα, Director Consumer Channels Group και τον Παναγιώτη Βογιατζή, Distribution Account Manager της Microsoft Ελλάς.

«Νέα εποχή στο PC Mobility: Ο καταναλωτής είναι πλέον … πολυδιάστατος!» από τον Σοφοκλή Λαδιά, Group Product Manager VAIO & Tablet της Sony Greece & Cyprus.

 

Στον χώρο της εκδήλωσης είδαμε τα καινούργια προϊόντα των εταιρειών, γνωρίσαμε τα trends της Oktabit, ενώ στα «πηγαδάκια» των διαλειμμάτων συζητήθηκαν τάσεις, προοπτικές, αλλά και τα προβλήματα του χώρου.